Месенджери в які не лізуть кляті звонарі шараг

• Автор теми Автор теми Bodyka228
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 49
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Нитік здрисни і дай дорослим дядькам поговорити.
Ладно ладно. Більше тебе в житті не чіпатиму, а то ти так злишся, що ще випадково артерії в горішку полопаються і буде мікроінсульт.

Модератори, або шановний пан Admin, закрийте будь ласка цю тему до біса, бо вона як ота скринька пандори Тільки роздор і війну принесла сюди.

Спитай у Admin, в лічку, він тобі розкаже що треба для того щоб пройти перевірку і отримати статус :)
Ой где-то я уже слышала такое: «напиши в личку», обычно всё заканчивалось плохо ? ладно, это я шучу, разрядить обстановку так сказать, понизить уровень стресса ?

Ой где-то я уже слышала такое: «напиши в личку», обычно всё заканчивалось плохо ? ладно, это я шучу, разрядить обстановку так сказать, понизить уровень стресса ?
Кортізол вже і так зашкалює після сьогоднішніх спроб залякати мене колажами, так що тут навпаки, я заспокоююсь, а не нервую :)

Ладно ладно. Більше тебе в житті не чіпатиму, а то ти так злишся, що ще випадково артерії в горішку полопаються і буде мікроінсульт.

Модератори, або шановний пан Admin, закрийте будь ласка цю тему до біса, бо вона як ота скринька пандори Тільки роздор і війну принесла сюди.
Спасибо. Удачи тебе "перец")

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі