Месенджери в які не лізуть кляті звонарі шараг

• Автор теми Автор теми Bodyka228
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 49
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Я серьёзно) кто-то по времени и содержанию, кто-то прошел проверку у админа.

1627333228139.webp

Не хочу обидеть человека. Бодя - ничего личного... Но вот без слов просто...
Я.
Пользователь прошел проверку. Не имею подозрений никаких.
С меня снимешь по просьбе ?

• Подобається
Реакції: Muse
В одноклассниках не писали никому, НО все фотки с которых делали коллажи и все родственники кому звонили..всё именно оттуда, хотя у меня родители не пользуются ими уже 4-5 лет точно
Однокласників у мене не було ніколи, та і ні в кого в сімї :)

Bodyka228, с козырей зашёл, так сказать)

А ну ще я на форумах ще в давні часи хотів отримати максимально можливий не керівний ранг в найкоротші проміжки часу, щоб потім легше було отримати власть :)

Странная будет просьба...
Если есть такое желание, то как пожелаешь.
А ну ще я на форумах ще в давні часи хотів отримати максимально можливий не керівний ранг в найкоротші проміжки часу, щоб потім легше було отримати власть :)
?

1627333228139.png

Ну блін, якщо тобі це так важливо - Admin, відбери від мене перевіреного пліз. Не хочу тут смущати людей, особливо тих - які довше мене на цьому форумі в рази.

Ну блін, якщо тобі це так важливо - Admin, відбери від мене перевіреного пліз. Не хочу тут смущати людей, особливо тих - які довше мене на цьому форумі в рази.
А «проверенный» даёт какие-то привелегии в погашении займов??? шо ли и себе раздобыть, как вы выразились, такой керивный ранг

А «проверенный» даёт какие-то привелегии в погашении займов??? шо ли и себе раздобыть, как вы выразились, такой керивный ранг
ну я поки помітив тільки підняття рівня агрессії в свою сторону, а і ще член підріс десь на сантиметри півтори (хоча це можливо і побічна дія другої вакцини?)

ну я поки помітив тільки підняття рівня агрессії в свою сторону, а і ще член підріс десь на сантиметри півтори (хоча це можливо і побічна дія другої вакцини?)
Не, ну если только на полтора, то заморачиваться не буду так ?

1627333228139.png

От честно говоря, не вижу связи. Насколько я понимаю, проверенный это тот кто не принадлежит к "той стороне" и все.

Ну блін, якщо тобі це так важливо
МЫ на ТЫ не переходили ... поки що ... тримай свого "перевіреного" ближче до подущки щоб не виникало траблів.
Не понял. Объяви нормально претензию
Где ты увидел притензию ?

Девочки, не ссорьтесь ? Кто-то может объяснить как стать тем самым проверенным ? хочу привелегии, да побольше, да во всем ?

МЫ на ТЫ не переходили ... поки що ... тримай свого "перевіреного" ближче до подущки щоб не виникало траблів.
Оффтоп
Ееееееееее. я дико вибачаюсь шановний "Ви", але що я тобі такого поганого зробив? І чому ти такий агресивний? Я на конфлікт з тобою не йшов і йти не хочу. Тому краще сам притримай будь ласка свою агресію і злість і не випорскуй її на непричетних людей.

Оффтоп
Ееееееееее. я дико вибачаюсь шановний "Ви", але що я тобі такого поганого зробив? І чому ти такий агресивний? Я на конфлікт з тобою не йшов і йти не хочу. Тому краще сам притримай будь ласка свою агресію і злість і не випорскуй її на непричетних людей.
Нитік здрисни і дай дорослим дядькам поговорити.

От честно говоря, не вижу связи. Насколько я понимаю, проверенный это тот кто не принадлежит к "той стороне" и все.
Насколько я поняла - это дает доступ в закрытый раздел на форуме, которого у большинства нет.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі