Месенджери в які не лізуть кляті звонарі шараг

• Автор теми Автор теми Bodyka228
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 49
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Bodyka228

Форумчанин
Дописи
820
Реакції
1265
Бали
3810
Bodyka228 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброї ночі шановні.

От захотілося мені помудрувати трохи на рахунок того в яких месенджерах водяться оці кровосісі кляті. Поки були помічені тільки в вайбері і телеграмі. А чи стикалися ви - старші браття та сестри по кредитах, з мр*зями у ватсапах і фейсбук месенджерах? Я хочу знести к чертям вайбер і батькам також, але ватсам і фб месенджер нажаль не можу. Тому і цікавлюся.

Лізуть всюди

Доброї ночі шановні.

От захотілося мені помудрувати трохи на рахунок того в яких месенджерах водяться оці кровосісі кляті. Поки були помічені тільки в вайбері і телеграмі. А чи стикалися ви - старші браття та сестри по кредитах, з мр*зями у ватсапах і фейсбук месенджерах? Я хочу знести к чертям вайбер і батькам також, але ватсам і фб месенджер нажаль не можу. Тому і цікавлюся.
Кто вам дал "проверенного" ?

Bodyka228, в signal ещё не встречал их

Bodyka228,
Почему-то больше не пишут... И не звонят. Видите ещё смысл удалять?

Вкладення

• Screenshot_2021-07-26-23-50-27-240_com.viber.voip.webp
    Screenshot_2021-07-26-23-50-27-240_com.viber.voip.webp
    105 Кб · Перегляди: 73
  • Screenshot_2021-07-26-23-50-09-356_com.viber.voip.webp
    Screenshot_2021-07-26-23-50-09-356_com.viber.voip.webp
    123.1 Кб · Перегляди: 72
Доброї ночі шановні.

В одноклассниках не писали никому, НО все фотки с которых делали коллажи и все родственники кому звонили..всё именно оттуда, хотя у меня родители не пользуются ими уже 4-5 лет точно

При чем тут вы? Немного удивилась насчёт тс, а в принципе, мне дип перпл.
А, так я почти зразу пройшов перевірку у адміна. Я тоді люто панікував і хотів шукати всі можливі способи щоб протидіяти шарагам. От і пройшов провірку.
Я.
Пользователь прошел проверку. Не имею подозрений никаких.
Ну я завжди готовий пройти додаткові перевірки :)

Bodyka228, с козырей зашёл, так сказать)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі