Mercato® составил мне жалобу в НКФУ. Мой отзыв»

• Автор теми Автор теми Anastasiia
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 1K
  • Перегляди Перегляди 44K
Я,коли прийшла на форум,я прислухалася до людей,читала.Я,навіть сама з чоловіком нічками писали запити,на договори ,стараючись не признати ,сам договір,перевіряли по ст. За місяць ,ми їх з описом відправили на 1500грн.,я представляю 1400 грн.за один.Мабуть,тут краще вже саме мфо закрити,а не когось ще кормити :( Люди,чим,Ви вже будучи на форумі,думаєте???

Я,коли прийшла на форум,я прислухалася до людей,читала.Я,навіть сама з чоловіком нічками писали запити,на договори ,стараючись не признати ,сам договір,перевіряли по ст. За місяць ,ми їх з описом відправили на 1500грн.,я представляю 1400 грн.за один.Мабуть,тут краще вже саме мфо закрити,а не когось ще кормити :( Люди,чим,Ви вже будучи на форумі,думаєте???
Я тоже начитала всякого на форуме об обращениях в Нацком, но всё равно решила действовать. И Нацком мне немного помого: где закрыли, где денежку вернули. А вот с НБУ жoпa полная. А по затратам на отправку жалоб, запросов в мфо та же картина, даже не знаю сколько потратила уже( Но НБУ хоть почтой отвечает - значит тоже тратится (радуюсь за их затраты).
Довго прийдеться сидіти :ahaha: Тема рулить
Заглавие темы типа и об ответе НБУ привлекает, но в то же время призывает на отзывы об Меркато)

Назад
Угорі