Меня уже продали)))

• Автор теми Автор теми lily85
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 55
  • Перегляди Перегляди 5K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
У меня вчера был рекорд по звонкам-68 шт. Всего 22 мфо +3банка. Просрочки по 2-3 месяца. Не общаюсь ни с кем. Читаю только смс и письма на почту приходят. Больше всего уже от кредиткаса. А так нехер с ними вообще общаться. Поначалу думал все в петлю. А сейчас уже и привык. Практически всех предупредил не брать от незнакомых номера или если взяли сразу ЧС. Кстати на андроид в плеймаркете есть програмулька Черный список. Блокирует супер. За два месяца ни одног левого звонка не пропустила. А еще лучше давайте обьявим всем кто взял займ в мфо например с завтрашнего дня будем их любить (не платить) так все закроются и трындец проблем НЕТ.

О пока писал уже от позычки пришла смс что давайте искать компромисс, не прячтесь. Но пока денег нет идти даже на компромисс. Так что мороз дальше. Но позычка вроде адекватная, СС этим вообще платить нехер, как и швыдко гроши, май кредит, сентро ну и вообще никому. Держитесь и не общайтесь.

andrii, и я такого ж мнения платить никому ничего не собираюсь.большие банки становяться банкротами я думаю что и этих убл*дков ждёт тоже самое.за два года накормил их пролонгациями так что уже хватит а тело кредита и без всяких%отдам тогда когда будет некуда уже деньги девать.

меня вот продали Довірі і гарантії , Гранату какому то и ещё х*р знает кому.никто никаких документов не предоставляет, из Граната вообще говорят, что дело "на оценку " взяли хз кароче. я спросила у товарища на каком основании без договора о передаче прав Вы мне тут пишите ,звоните? он язык в попу засунул и сказал что будут наяривать родным при чем имена назвал людей которых я знать не знаю...по стороне мужа наверно 9-е колено.

andrii, да,не платить всем с определённого дня,отличная идея!
Вот как это осуществить?как людей убедить?

Киев, я також за те щоб вони більше і одної копійки неотримали!

Киев, да никак людей не убедишь.всеравно платили и платить будут.если не все так тело +%до просрочки.но всеравно это идёт в пользу МФО.

Поплачут что их и родных терроризируют.и тут же бегут в кассу банка

Дима, платити будуть ті,які мають або багато грошей,або не мають клепки в голові(в мене теж відразу її небуло,бо маючи 4 дітей,робила пролонгації,відбираючи в них кусок хліба останній,щоб мфошні харі не схудли,а тепер о чудо прийшло просвітлення!!!)не плачу,і не буду платити,хіба судом заставлять.

Tasia, у мене нажаль хоть дітей немае але ломаного гроша ці мфо від мене не побачять

Tasia, думаю хто має багато грошей в ці гамноконтори не звертаються.

Дима, та я навіть якби виграла в лотерею 1000000$їм би не віддала.

Tasia, ми з вами однодумці.

Дима, побільшеб таких однодумців,ці говнюшні контори довгоб не проіснували)

Tasia, да жаль що нас одиниці.

Кредит Капітал телефонують з ранку до вечора фактично щодня. Хоча,сьогодні ніхто з 12 МФО і 2 банків ще не телефонував (напевно,вирішили свято мені влаштувати) .Дуже рідко відповідаю на дзвінки. Вчора телефонує якась вівця з Кредит Капітал і так чемно запитує (вони завжди чемно розмовляють ) чому не вношу платежі ,а я їй чому це я повинна їх вности і хто вони взагалі такі,а вона що вони мої нові тіпа кредитори і що мене про це повідомляли.Кажу що не пригадую щоб отримувала договір з мокрою печаткою.А вона мені так борзо що згідно указу президента Петра Порошенка від 2014 року вже мокра печатка не потрібна. Ні номера "указу",ні дати ..Кажу в мене якась інша інфа,розмова записана,передам юристу нехай розбереться,а вона як псіхане,мовляв теж записано,фіксує відмову і.т.д. Кажу фіксуй і не телефонуй сюди більше з дибільними питаннями.Щоразу коли відповідаю на їхні дзвінки фіксують відмову і дзвонять знов.:fool:

Len4ik, а що їм залишається робити тільки телефонувати.

Len4ik, так у них по ходу грошей уже навіть на дзвінки для мене не вистачає пишуть мені і моїй сестрі смс"передзвоніть будь ласка"

Я тоже ни кому не плачу ни куда ни пишу, ни у кого ни чего не брал,пусть в суде доказывают, они наговаривают на хорошего чесного человека

Len4ik, так у них по ходу грошей уже навіть на дзвінки для мене не вистачає пишуть мені і моїй сестрі смс"передзвоніть будь ласка"
Хто шле?Кредит капітал?:ahaha::ahaha::ahaha:

Я тоже ни кому не плачу ни куда ни пишу, ни у кого ни чего не брал,пусть в суде доказывают, они наговаривают на хорошего чесного человека
Саме правильне рішення...Шкода,що я це пізно зрозуміла((Якби натрапила на цей форум місяців 8 тому,не мала б зараз боргу декілька тисяч зелених (А так,віддаю все що заробляю друзям,які намагались мені допомогти..

Len4ik, ні я в загальному.у мене ка фактор .довіра та гарантія. кредит експрес. інкассо.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі