Мені вже не дзвонять зато мою Бабусю так задовбали, і то при тому, абсолютно ніяк не дзвонять Татові і іншим, а як тільки Тато візьме в руки телефон..

• Автор теми Автор теми Андрій)
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 30
  • Перегляди Перегляди 2K

Андрій)

Форумчанин
Дописи
79
Реакції
61
Бали
33
Андрій) не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ну коротше, мені вже не дзвонить майже ніхто, дуже рідко, а моїй бабусі сьогодні дзвонили, шось втирали про термінали і реквізити, а як тільки Тато взяв в руки телефон зразу злились, і то при тому дзвонять тільки бабусі і більш нікому, навіть мені 1-2 раза маячили, навіть смски не відсилають

Ахахах папа красавчик ) наверное думаю что бабушка ничего не понимает и пойдёт оплатит)

Ну коротше, мені вже не дзвонить майже ніхто, дуже рідко, а моїй бабусі сьогодні дзвонили, шось втирали про термінали і реквізити, а як тільки Тато взяв в руки телефон зразу злились, і то при тому дзвонять тільки бабусі і більш нікому, навіть мені 1-2 раза маячили, навіть смски не відсилають
А,змінити номер бабусі,ніяк?

А,змінити номер бабусі,ніяк?
Да я просто Труколлер поставив
bandicam 2020-12-20 13-13-36-702.webp

Останнє редагування:
Значить вони зрозуміли що бабусі можга сісти на шию.І десь показали що бабуся ваше слабке місце і вас можна давить нею...номер змініть бабусі або поставте щоб всі невідомі номера одразу в блок і мфо швидко згинуть....

Значить вони зрозуміли що бабусі можга сісти на шию.І десь показали що бабуся ваше слабке місце і вас можна давить нею...номер змініть бабусі або поставте щоб всі невідомі номера одразу в блок і мфо швидко згинуть....
Я зараз ще скріни скину, вона там шось прям оху***
bandicam 2020-12-20 13-30-01-880.webp
bandicam 2020-12-20 13-30-08-763.webp

Шукають слабку ланку....

Хитровилупені :lol: :lol: :lol: :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha: кожен день щось нове)))

А чого нах... не відіслав??? Батька козлом назвала, я їй за таке .... розірвавби

Babaika,
Мою тоже уже задолбали звонками как на нее вышли вообще не понимаю,ей 70 лет,хотя только один вариант,через приват,мама брала кредитку и ее номер писала как поручителя,но мамы уже нет в живых 6 год,так я ей говорю что мошенники звонят и хотят у нее снять деньги с ее счета,так она сначала верила потом пришла ей смс от а пошла к соседке та промыла ска ей мозги,но я все равно стояла на своем,и в итоге ей опять звонят она их начала нах...слать они ее в ответ,ну она пока верит что это мошенники,она их шлёт в открытую и орет так они сказали что ей надо в психушку?

Babaika,
Мою тоже уже задолбали звонками как на нее вышли вообще не понимаю,ей 70 лет,хотя только один вариант,через приват,мама брала кредитку и ее номер писала как поручителя,но мамы уже нет в живых 6 год,так я ей говорю что мошенники звонят и хотят у нее снять деньги с ее счета,так она сначала верила потом пришла ей смс от а пошла к соседке та промыла ска ей мозги,но я все равно стояла на своем,и в итоге ей опять звонят она их начала нах...слать они ее в ответ,ну она пока верит что это мошенники,она их шлёт в открытую и орет так они сказали что ей надо в психушку?
bandicam 2020-12-20 13-47-14-242.webp

Ух ти б**, при тому що у мами жодних боргів немає :rofl: А і ще дуже цікаво, який цей визначений термін

bandicam 2020-12-20 13-47-14-242.jpg

Ух ти б**, при тому що у мами жодних боргів немає :rofl: А і ще дуже цікаво, який цей визначений термін
Я не розумію,нащо робити проблеми де можна обійтись без них?Змініть бабусі і татові номери і ВСЕ.Нащо з ними вести розмови?

Я не розумію,нащо робити проблеми де можна обійтись без них?Змініть бабусі і татові номери і ВСЕ.Нащо з ними вест
Да бо вона вже задрала, батю козлом назвала, всіх інших до розмови приплела

Який термін просрочки у вас?

Переписка с мистер мани. Тема про кассу.
Две опушенные кАнторы в одной теме.
Первые не просто мимо прошли, а шли на поводу у меня с первого дня и до сейчас. Через неделю были согласны на тело. Если бы не передавали дебфорту на прозвон и не оборзели, то уже бы даже заплатил. А так... Пока нет для них спецпредложений.
Касса... Да никто они и зовут их никак. Прям люблю их. То в ушко, то в глазки... Сути не меняет. Нашли бывшую работу. Нашли батю и бывшую жену. Всем на них немного больше даже чем мне. Это одна из самых убогих контор...

Назад
Угорі