Щоденник Мені прийшов кінець

• Автор теми Автор теми Ніка56
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 18
  • Перегляди Перегляди 1K

Ніка56

Форумчанин
Дописи
120
Реакції
9
Бали
1800
Ніка56 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Маю кредит в майкредит, кліккредіт, зекредит, банакредит, аванс, ловилаве, додам, Алекс, качай гроші, кредос.... Сьогодні з відчаю потрапила на шахраїв. Хотіла зробити рефінансування мені тіпа все погодили а потім сказали оплатити 1700 за реєстрацію договора. Так я і побігла платити.
Сьогодні дзвонили качай гроші, банана кажуть позичте і продовжать. Немає вже де позичати і слава Богу. Мені так страшно що почнеться терор оточення. Сьогодні знову був гіпертонічний криз, ледь сама себе відкачала. Я більше не можу жити в цьому стресі.....Що ж робити.... Зарплата тільки через тиждень деякі закрила але якщо набіжать великі проценти то не потяну......

Маю кредит в майкредит, кліккредіт, зекредит, банакредит, аванс, ловилаве, додам, Алекс, качай гроші, кредос.... Сьогодні з відчаю потрапила на шахраїв. Хотіла зробити рефінансування мені тіпа все погодили а потім сказали оплатити 1700 за реєстрацію договора. Так я і побігла платити.
Сьогодні дзвонили качай гроші, банана кажуть позичте і продовжать. Немає вже де позичати і слава Богу. Мені так страшно що почнеться терор оточення. Сьогодні знову був гіпертонічний криз, ледь сама себе відкачала. Я більше не можу жити в цьому стресі.....Що ж робити.... Зарплата тільки через тиждень деякі закрила але якщо набіжать великі проценти то не потяну......
Саме страшне з Вами вже відбулось. Рахунок заблочили.
Боїтесь дзвінків - не говоріть. Вас нічого не зобов'язує говорити. В них є пошта. Нехай пишуть.
Підете в прострочки і добре. З часом всі йдуть на поступки.

Сьогодні знову був гіпертонічний криз, ледь сама себе відкачала. Я більше не можу жити в цьому стресі.....
Плять!
Ви в своєму глузді???
Накєра так загонятись... вам весь форум торочить що нічого страшного, що себе треба тримати в руках...
П3дц просто. Доросла людина, а поведінка як у переляканої дитини.

Саме страшне з Вами вже відбулось. Рахунок заблочили.
Боїтесь дзвінків - не говоріть. Вас нічого не зобов'язує говорити. В них є пошта. Нехай пишуть.
Підете в прострочки і добре. З часом всі йдуть на поступки.
А дзвінки оточенню, на роботу? Як їх пережити?
Вже 6 років тому пережила цей жах з манивео які продали конкорд. Звонили всім підряд, на роботу, на роботу свекрусі ,родичам, в соцмережі розсилали фото що я шахрайка. Не знаю як я тоді пережила це.

А дзвінки оточенню, на роботу? Як їх пережити?
Вже 6 років тому пережила цей жах з манивео які продали конкорд. Звонили всім підряд, на роботу, на роботу свекрусі ,родичам, в соцмережі розсилали фото що я шахрайка. Не знаю як я тоді пережила це.
Інших варіантів немає.
Та і не боляче це. Ну будуть вони дзвонити... І що далі? Це дуже велика проблема?

З назви вашої теми,я думала у вас дійсно біда трапилася чи втратили когось із рідних...????це не кінець,це початок вашого нового життя.Головне,не треба більше шукати гроші на пролохації і не доводьте себе так...воно вам не треба Проблеми вирішуємо по мірі надходження.

Напийтесь заспокійливого для початку,і не заганяйте себе в цей стан. Ви скільки їх годуєте? Може досить? Про себе подумайте!!! Нічого з тими МФО не станеться,а от з вами може! Для початку заспокойтеся і ідіть в прострочки.

Добрий вечір, а як гіпертонічний криз здолали?

Каптопріл і вмивалася холодною водою, на вечір ось почалися головні болі і спазми в ногах. Думаю ще не здолала і не здолаю в такому стресі.
От не хвилюйтеся так. Воно того не варте.

Каптопріл і вмивалася холодною водою, на вечір ось почалися головні болі і спазми в ногах. Думаю ще не здолала і не здолаю в такому стресі.
Якщо на вас такий вплив мають дзвінки ,чому ви з ними спілкуєтеся ?Заспокойтеся ,видихніть ,візьміть собі заспокійливе,попробуйте виспатися. І уже холодним розумом подумайте борги є,вони нікуди від вас не втікають не потрібно спішити вирішувати.Немає грошей відповідно немає ніякої причини спілкуватися з ними,зявляться у вас гроші будете говорити з ними. Кидати кошти на пролонгації це викидування грошей в смітник! Закривати кредит за рахунок другого кредита теж не варіант.

Якщо на вас такий вплив мають дзвінки ,чому ви з ними спілкуєтеся ?Заспокойтеся ,видихніть ,візьміть собі заспокійливе,попробуйте виспатися. І уже холодним розумом подумайте борги є,вони нікуди від вас не втікають не потрібно спішити вирішувати.Немає грошей відповідно немає ніякої причини спілкуватися з ними,зявляться у вас гроші будете говорити з ними. Кидати кошти на пролонгації це викидування грошей в смітник! Закривати кредит за рахунок другого кредита теж не варіант.
Закривати кредит за рахунок другого кредиту це шлях до прірви. Це вірно. Але зрозуміла це занадто пізно

Если у вас такие симптомы, то вам стоит обратиться в клинику за помощью. Особенно после гипертонического кризиса. Чем скорее вы это сделаете, тем лучше

Закривати кредит за рахунок другого кредиту це шлях до прірви. Це вірно. Але зрозуміла це занадто пізно
на жаль так воно і є...якби це раніше зрозуміла боргів би було набагато менше...

Назад
Угорі