Ніка56
Форумчанин
- Дописи
- 120
- Реакції
- 9
- Бали
- 1800
Ніка56 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Маю кредит в майкредит, кліккредіт, зекредит, банакредит, аванс, ловилаве, додам, Алекс, качай гроші, кредос.... Сьогодні з відчаю потрапила на шахраїв. Хотіла зробити рефінансування мені тіпа все погодили а потім сказали оплатити 1700 за реєстрацію договора. Так я і побігла платити.
Сьогодні дзвонили качай гроші, банана кажуть позичте і продовжать. Немає вже де позичати і слава Богу. Мені так страшно що почнеться терор оточення. Сьогодні знову був гіпертонічний криз, ледь сама себе відкачала. Я більше не можу жити в цьому стресі.....Що ж робити.... Зарплата тільки через тиждень деякі закрила але якщо набіжать великі проценти то не потяну......
Сьогодні дзвонили качай гроші, банана кажуть позичте і продовжать. Немає вже де позичати і слава Богу. Мені так страшно що почнеться терор оточення. Сьогодні знову був гіпертонічний криз, ледь сама себе відкачала. Я більше не можу жити в цьому стресі.....Що ж робити.... Зарплата тільки через тиждень деякі закрила але якщо набіжать великі проценти то не потяну......