Мені потрібен психолог через мікрокредити.....

• Автор теми Автор теми Євочка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 26
  • Перегляди Перегляди 2K
Мої родичі гірше колекторів . Вони дуже впливові . І якщо дізнаюся про таке то мені ср*ка .
А як ваші родичі ставляться, до вашого 41 річного нареченого? і взагалі для чого ви полізли в кредити коли у вас є людина яка вам може подарувати 14 айфон?
Ці факти якось не сходяться в мене в голові...

А як ваші родичі ставляться, до вашого 41 річного нареченого? і взагалі для чого ви полізли в кредити коли у вас є людина яка вам може подарувати 14 айфон?
Ці факти якось не сходяться в мене в голові...
Так они не знают, она скрывает и тоже боится что узнают, писала же)

Якщо ви не можете змінити ситуацію яка склалася ,то ви маєте змінити своє ставлення до неї .Нікому не стане легше від того якщо ви потрапите до лікарні з нервовим зривом або ще щось.І перестаньте спілкуватися з дзвонілками
Колега розказувала що з її оточення жіночка через "я все сама", попала в психічку, сиділа пів року на сильнейших заспокійливих під наглядом лікаря.

Мої родичі гірше колекторів . Вони дуже впливові . І якщо дізнаюся про таке то мені ср*ка .

Мені раз в місяць звонять кредитексперт їм продали мій борг з ощаду. Але вони нормально спілкуються я і помалу виплачую . З 40000 боргу залишилось 8000 саме ощад
Якщо ви маєте дорослого чоловіка, від якого можете бути вагітна, то чи розповідали ви йому про свій фінансовий стан? Чоловік дорослий, звісно він не зобов'язаний тягнути ваші проблеми, проте можливо все ж таки він зможе вам допомогти?

Якщо не вагітні, від панічних атак допомагає Анаприлін, та і купити Гідазепам без рецепту зараз не складно.
І не накручуйте себе із-за боргів, повірте це далеко не найгірше що може статися в житті. У мене от неврологічна хвороба, вже скоро буде 4 роки. Лікарі мене 2.5 р футболили, я втратила декілька робіт із-за неї, залізла в борги, остаточно розчарувалась в особистому житті, я ніколи не кохала і вже точно не зможу, втратила деяких друзів, трохи більше року назад після чергового загострення я на повному серйозі планувала самогубство, якщо не знайду лікування. Моя біда була в тому що життя "летіло в прірву", але хвороба мене явно не вбиває, або вбиває ну дуже повільно. Зараз порівнянно з тим що було - супер) Так що не панікуйте, аби було здоров'я, гроші можна заробити, а як нема здоров'я - он Стіву Джобсу, Жанні Фріске ніякі 💵 не допомогли

Назад
Угорі