Маю багато займів і всі протерміновані.

• Автор теми Автор теми Надія3010
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 66
  • Перегляди Перегляди 4K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Это,Вы всё тута найдёте!
Могу поспорить,на штуку,что помощи будет меньше,чем от форума!
Спорити не буду...і так в боргах? але може щось і получиться....
Post automatically merged:

Один у полі не воїн....

Ситуація - гаyно ... як з неї вийти - ваше рішення... що саме цікавитЬ ???
Найбільше з усіх моїх мфо цікавить є-гроші і мілоан. Ще мене цікавить як юридично грамотно написати лист на дінеро(пролонговано більше як тіло). Цікавить що в мене є 6 мфо до 2500 хочу знати які з них не попадають під статтю 3....

Найбільше з усіх моїх мфо цікавить є-гроші і мілоан. Ще мене цікавить як юридично грамотно написати лист на дінеро(пролонговано більше як тіло). Цікавить що в мене є 6 мфо до 2500 хочу знати які з них не попадають під статтю 3....
І саме основне як спілкуватись з ними щоб собі не нашкодити...

Ще мене цікавить як юридично грамотно написати лист на дінеро(пролонговано більше як тіло). Цікавить що в мене є 6 мфо до 2500 хочу знати які з них не попадають під статтю 3....
З цього місця подробніше ... ???

Один у полі не воїн....
Воин

[

Вапще не спилкуватса

Добрый день! Ну как , Вы попали к юристу, что говорит ?
Доброго вечора?
Була сьогодні на консультації....нічого толком так і не вияснила,бо він займається тільки з тими на кого вже подали до суду(я так зрозуміла з банками а не мікрозайми). Сказав змінити паспорт,нову сім для своїх. І включити❄ поки не спишуть до тіла і оплатити або поки не подадуть вони до суду( що вони не роблять). Якщо чесно не на таку консультацію розраховувала??

Доброго вечора?
Була сьогодні на консультації....нічого толком так і не вияснила,бо він займається тільки з тими на кого вже подали до суду(я так зрозуміла з банками а не мікрозайми). Сказав змінити паспорт,нову сім для своїх. І включити❄ поки не спишуть до тіла і оплатити або поки не подадуть вони до суду( що вони не роблять). Якщо чесно не на таку консультацію розраховувала??
а паспорт зачем менять?

а паспорт зачем менять?
Если у вас биометрический паспорт то при его создании там четыре пароля которые нужны для защиты , когда воруют и хотят взять кредит или чет в этом роде на сколько я знаю

У меня тоже аналогичная ситуация, просрочки три месяца, и это ужас. Смартивей прислали сводной сестре её фото гадость вообще, кароче, одни мысли об суициде.

Доброго вечора?
А на какую... Немного не понимаю.... Это ещё и классный юрист попался... Сказал правду и облегчил вам нервы...
Такое впечатление что вы ждали, что он с вами начнет всех ваших МФОшников обзванивать.... Ну тогда точно, готовое деньги и не малые...

Вопрос, будете ли вы платить все кредиты в МФО в будущем по немного?

Ответ : нет.
Онли по решению суда, если докажут что я должен и вообще имел ли место договор кредитования ... и то : апелляцию тоже никто не отменял.

Ответ : нет.
Онли по решению суда, если докажут что я должен и вообще имел ли место договор кредитования ... и то : апелляцию тоже никто не отменял.
Ось і він так сказав,плюнути і забути,оскільки це для людей з низькою психологічною витримкою. Дивився щось в своєму ноуті і відповів що ніяких подібних позовів не було за останні 6 місяців.

Ні як не спілкуватись. Будь яке спілкування це вже шкода собі, можливо потім зрозумієте.
Від сьогодні перестала взагалі піднімати.

Тот самый ЮрЫстищее )))
Хорошо, шо пол не сказал поменять :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:
Для того,щоб інші мфо не змогли взяти на мої дані інші займи(бо таке можливо). Бо якщо вони зроблять списання у вигляді нового,легше буде довести що це афера

Ще не не знаю...каже що можна написати в нацкомфін(якщо не було пролонгації і ви ці кошти не знімали в банкоматі) визнати не дійсним.

У меня тоже аналогичная ситуация, просрочки три месяца, и это ужас. Смартивей прислали сводной сестре её фото гадость вообще, кароче, одни мысли об суициде.
Ситуація з неприємних.... я теж про таке думала...але в мене є двоє синочків та ще й на зло цим мфо... не здохну?

Останнє редагування:
Ось і він так сказав,плюнути і забути,оскільки це для людей з низькою психологічною витримкою. Дивився щось в своєму ноуті і відповів що ніяких подібних позовів не було за останні 6 місяців.

Від сьогодні перестала взагалі піднімати.

Для того,щоб інші мфо не змогли взяти на мої дані інші займи(бо таке можливо). Бо якщо вони зроблять списання у вигляді нового,легше буде довести що це афера

Ще не не знаю...каже що можна написати в нацкомфін(якщо не було пролонгації і ви ці кошти не знімали в банкоматі) визнати не дійсним.

Ситуація з неприємних.... я теж про таке думала...але в мене є двоє синочків та ще й на зло цим мфо... не здохну?
Какие то мысли у вас ей богу.... Должны каким то шарагам.. и думаете о суициде??? Если честно то очень напрасно)_.. живите в свое удовольствие.

Ні як не спілкуватись. Будь яке спілкування це вже шкода собі, можливо потім зрозумієте.
Сьогодні це зрозуміла. Хотіла оплатити частину суми Смартівей. Так вони відмовилися і одразу кинули повідомлення по тел. книзі. Ну самі вирішили, що оплат від мене їм не потрібно

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі