Майкредит начинает наглеть...

• Автор теми Автор теми Фея2020
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 64
  • Перегляди Перегляди 5K
Как себя сейчас начали вести майкредит в 2021 году у вас? У меня наяривают мне и угрожают, деньги с карты начали списывать, говорят, что всех найдут и обзвонят. Как у кого себя ведёт майкредит?
В чоловіка теж намагалися зняти кілька раз по 50грн з карти,але не вдалося.І покишо пропонують заплатити тіло.Але два рази лонгували,дороговато!

У меня уже Сироко.У мужа Фактор.Что,эти,что Майкредит гуляют более года
Добрий день, мені написала жінка з їхньої компанії, запропонувала закрити за тіло. Гарантійних не надсилали, я на свій страх і ризик заплатила, скинула підтвердження оплати, вона тільки спитала, куди надіслати довідку про закриття заборгованості. Днів через 5 я зайшла у ОК, написано, що продали Сіроко. Заходжу на пошту, щоб написати для них, а вони вже мені відправили довідку про те, що ніякої заборгованості у мене перед ними нема. Історія з майкредіт закінчилась)

Добрий день, мені написала жінка з їхньої компанії, запропонувала закрити за тіло. Гарантійних не надсилали, я на свій страх і ризик заплатила, скинула підтвердження оплати, вона тільки спитала, куди надіслати довідку про закриття заборгованості. Днів через 5 я зайшла у ОК, написано, що продали Сіроко. Заходжу на пошту, щоб написати для них, а вони вже мені відправили довідку про те, що ніякої заборгованості у мене перед ними нема. Історія з майкредіт закінчилась)
А,мені кожна звонілка пропонує по різному.Спочатку,так,як були пролонгації мені за пів тіла запропонували.В той же день інша,сказала за тіло і за пів тіла вони не могли пропонувати.Так що нехай гуляють,вони навіть мені не мою адресу називають.

Вы такие рисковые должники...:кофе: У меня складывается ощущение, что вас просто мало в жизни обманывали!
Так спокойно верите на слово голосу из телефона... Платите без гарантийных писем, по каким-то сообщениям в месенджерах.
Почему-то считаете, что Личный Кабинет - ваш личный. В нем могут информацию менять, добавлять, удалять... Сегодня, завтра, через год!!!
МФО - это не самые порядочные компании. Они настроены не на долгую, стабильную работу., а на "быстро урвать побольше, и бежать"!!!

Как себя сейчас начали вести майкредит в 2021 году у вас? У меня наяривают мне и угрожают, деньги с карты начали списывать, говорят, что всех найдут и обзвонят. Как у кого себя ведёт майкредит?
Точно также как и у вас
взяла 4000, отдала 1800, за 45 дней просрочки только на почту пишут, реструктуризацию предлагают, насчитали уже почти 9000, как-то дофига хотят. Отправила на электронку им заявление, чтоб выслали договор и выписку по деньгам, что уплачены были, прислали ответ, чтоб я им от руки написала и отправила.
О и мне так говорили

Останнє редагування:
Добрый день! С конца декабря меня передали (по доверенности) Фактору, с 11 января Дельта-М, и те и эти звонят стабильно 10 раз в день, общаться с одноклеточными не считаю нужным, так что пришлось поставить антиколлектор. Так же по 10 раз в день звонят и шлют сообщения бывшему мужу, перед ним конечно неудобно, но попросила понять.....

Доброго дня. МайКредіт поводили себе нормально і навіть списували відсотки, лише тіло пропонували, але все одно не було можливості плать. А сьогодні у мене шок! Зняли кошти з карти яку не вказувала ніде! Лише розраховувалася нею!!! Спершу зняли 50, а потім 400!!!

5 000 - кредит,пролонгацій - 14 200, сьогодні запропонували сплатити 9 000 і розійдемося мирно. Думаю,що не хочу. На дзвінки не відповідаю,тільки переписка,ел.пошта,Вайбер,телеграм. Прислали перше смс,що переглянули мій майновий і фінансовий стан,документи надіслані місцевому юристу і готуються до виїзду. Сиджу...))))))))Чекаю...))))))))))))

5 000 - кредит,пролонгацій - 14 200, сьогодні запропонували сплатити 9 000 і розійдемося мирно. Думаю,що не хочу. На дзвінки не відповідаю,тільки переписка,ел.пошта,Вайбер,телеграм. Прислали перше смс,що переглянули мій майновий і фінансовий стан,документи надіслані місцевому юристу і готуються до виїзду. Сиджу...))))))))Чекаю...))))))))))))
Долго ждать придется???????

Будемо зносити, і вертати кошти, ніфіга не дам їм експеримент закінчити. Пропонувала їм віддати остаток тіла одним платежом, враховуючи що вже зняли, тепер нічого не отримають
Поделитесь пожалуйста, как будете исполнительную надпись сносить? Тоже нужно это сделать, пока не могу разобраться как.
Мені запропонували типу знижку з 22 тис заплатить 13 у мене їх немає,дали спочатку 20 днів знайти гроші,потім дали ще 10 днів,я таку суму не можу знайти ,в декреті з дитиною зараз!
Тіло 8000 тис грн!
Чекаю може ще щось запропонують

У мене з близьких нікому не телефонували поки що
В моем случае звонят всем, кого нашли, мне стабильно 8-10 раз в день и родным 2-3 раза в день+ смс

Поделитесь пожалуйста, как будете исполнительную надпись сносить? Тоже нужно это сделать, пока не могу разобраться как.

В моем случае звонят всем, кого нашли, мне стабильно 8-10 раз в день и родным 2-3 раза в день+ смс
В мене нікому не телефонували!
І сьогодні запропонували заплатити тіло до кінця місяця!!!
Нарешті,дочекалась

Никакого креатива в чуваков, на мыло приходят письма от них то что коллекторам они меня передают, то что на суд подают, и так через день, то колекторами пугают то судом. Уже бы как-то определились

Доброго дня. Як поводить у Вас себе Фактор? Телефонують Вашому оточенню, чи тільки Вам?
Доброго! Окружение не жалуется, значит им звонков наверное нет...Мне звонят,и Приват им мой финансовый номер слил.То и на него звонки пошли..Им уже три кредита моих продали.Так,что звонкам не удивлена..)

Назад
Угорі