Майбутнє за кордоном))). Хто за?

• Автор теми Автор теми Tusi4ka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 129
  • Перегляди Перегляди 4K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Якщо немає пропозицій роботи із зарплатою не менше 600 євро. Значить ти не потрібна на даний час Україні.

*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Які 600?Не меньше тисячі,і то.. Треба ще постаратися щоб відкласти і на решту вижити.

Знаю з власного досвіду, що військових свої ж обкрадають, на складі того і того не дав і все це продав, не переживають, жінка, сестра, ще хтось з рідні куплять все що їм не видали. От тільки тій сестрі потрібно залишити своїх дітей і їхати за три дев'ять земель, щоб допомагати тією амуніцією і всім чим треба, обідно якось за таку ситуацію.
Это ее выбор помогать им или нет.
Думаю что причина, не только в этом. Как она писала выше, где она живёт работы 0.
Много женщин уезжает и оставляют своих детей на бабушек. Не потому что они так хотят, а потому что выхода у них другого нету. Ситуации бывают разные

Які 600?Не меньше тисячі,і то.. Треба ще постаратися щоб відкласти і на решту вижити.
Не менше тисячі євро ? В жодній європейський країні, з ким межує Україна, стільки не платять( низькокваліфікованним працівникам).
Такої мінімальної зарплати і великої пропозиції роботи в Україні не буде років з десять, п'ятнадцять.

Я, наприклад, не уявляю скільки треба заробляти в Чехії, щоб допомагати двум братам та утримувати двох дітей. Та ще щоб на житло та їду собі залишалося. Без знання мови.

Не менше тисячі євро ? В жодній європейський країні, з ким межує Україна, стільки не платять( низькокваліфікованним працівникам).
Такої мінімальної зарплати і великої пропозиції роботи в Україні не буде років з десять, п'ятнадцять.
Чому це не платять?В тій самій Польщі.. Правда зараз житло дороге і на проживання багато йде.

Я також не розумію для чого такі жертви ради братів, у мене 3 брата я б щоб на них пахала то мала не 20, а 40 кредитів в МФО
Братам по мірі буду допомагати. Чому Вас це так обурює? Чому не саме те, що в мене є двоє дітей і роботи 0 і саме через це я в першу чергу хочу поїхати? Не можу я жити на соціалку. Потреби дітей щоразу зростають. Я умудряюся їх забезпечити, закрити якийсь кредит, але вже реально я не витягую.

Братам по мірі буду допомагати. Чому Вас це так обурює? Чому не саме те, що в мене є двоє дітей і роботи 0 і саме через це я в першу чергу хочу поїхати? Не можу я жити на соціалку. Потреби дітей щоразу зростають. Я умудряюся їх забезпечити, закрити якийсь кредит, але вже реально я не витягую.
Я зовсім не обурена вашим бажанням допомогти, а обурена причинами чому приходиться допомагати ( чисто про ситуацію в країні). Ніхто не може жити на соціалку, це просто не можливо. У самої син знаходиться за 130 км. в бабусі, поки я працюю, а як виїхати ще далі за кордоном я навіть не уявляю (

Я зовсім не обурена вашим бажанням допомогти, а обурена причинами чому приходиться допомагати ( чисто про ситуацію в країні). Ніхто не може жити на соціалку, це просто не можливо. У самої син знаходиться за 130 км. в бабусі, поки я працюю, а як виїхати ще далі за кордоном я навіть не уявляю (
Я теж не уявляю як я буду без дітей. Але просто виходу немає. Я довго не могла наважитися. Але подруга запропонувала і я вирішила ризикнути. Дай Бог, все буде добре.

Я теж не уявляю як я буду без дітей. Але просто виходу немає. Я довго не могла наважитися. Але подруга запропонувала і я вирішила ризикнути. Дай Бог, все буде добре.
Та дай Бог, сподіваюся і ваша мама вас підтримає до тих пір поки ви зможете добре заробити.

Я так вже півтора року живу,діти в бабусі,а я в Польщі, правда я стараюсь хоч раз в пару місяців приїжджати.Зараз теж приїхала, звільнилась з роботи і зробила дітям сюрприз,ну і хочу трохи вдома з ними побути.

Та дай Бог, сподіваюся і ваша мама вас підтримає до тих пір поки ви зможете добре заробити.
Та мама за. Бо сама баче, що важко. В цьому проблем немає. Якось останні півроку все нормально, налагодилися відносини.
Я так вже півтора року живу,діти в бабусі,а я в Польщі, правда я стараюсь хоч раз в пару місяців приїжджати.Зараз теж приїхала, звільнилась з роботи і зробила дітям сюрприз,ну і хочу трохи вдома з ними побути.
От і я так хочу. Бо є заради кого все робити.

Та мама за. Бо сама баче, що важко. В цьому проблем немає. Якось останні півроку все нормально, налагодилися відносини.

От і я так хочу. Бо є заради кого все робити.
Будьте готові до того,що це важко морально...І дітям і вам.. Тому постійно треба спілкуватися і говорити з ними.В мене дзвінки до них були як по графіку,на кожній перерві, вечорами не раз і багато повідомлень.Тільки так..

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі