Манивео! жoпa просто!!

• Автор теми Автор теми Alina
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 670
  • Перегляди Перегляди 54K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Ой Манівео це зовсім якісь клоуни . Брала я 2500 за 15 днів просторочки нагоріло 6000 тисяч . Звідки вони ті проценти беруть зовсім не зрозуміло , а ж смішно головне звонили , угружали , що приїдуть, кажу так ви ж вже 2 рази приїжали я постійно дома , а вас не бачила короче трубку скинули. Потім дні 5 не звонили , і тут звонять почала я требувати договір з печатью і підписом особисто моїм і все просто кинули знову трубку і по сьогоднішній день не звонять . Вони дуже наглі просто

І да забула додати Манівео це також майвалет , чому скажу звінки я записую але телефонує мені номер який записаний майвалет і представляється Манівео ото мені смішно було

AnastasiaBez, здравствуйте, Вы хотите сказать что манивео и майваллет одна и таже мфо??

AnastasiaBez, здравствуйте, Вы хотите сказать что манивео и майваллет одна и таже мфо??
Доброго вечора) сама в шоці , номер підписаний майвалет а телефонує Манівео шарашкіні кантори, а потім отнекуються і кидають слухавку

Доброго вечора) сама в шоці , номер підписаний майвалет а телефонує Манівео шарашкіні кантори, а потім отнекуються і кидають слухавку
Так может просто номер этот в облаке есть. Вот и все. Вчера с него майвалет звонил, сегодня манивео, а завтра и сос кредит. Вряд ли это одна контора

Так может просто номер этот в облаке есть. Вот и все. Вчера с него майвалет звонил, сегодня манивео, а завтра и сос кредит. Вряд ли это одна контора
Читала не помню навіть який сайт, там кажуть що єврогроші це гофінго, Манівео майвалет покрайній мері так кажуть , доказувати також не буду , хто його знає ці шарашкіні кантори там все скрито

Та й нехай звонять ))) взяли трубку,почули,що ці дятли й поклали трубку . Завантажте собі програму Антиколектор й вона автоматом буде їх відкидати при додзвоні )))

Манівео опять муте,так як мене по їхніх смс і влічному кабінеті продали Таліон + то 03.01 вже
В результаті порушення вами графіка виплат по кредиту, а також через невиконання умов договору, ваша заборгованість була переуступлена компанії ТОВ "Фінансова Компанія "Європейська агенція з повернення боргів" согласно договора факторинга. По вопросам погашения задолженности обращайтесь по следующим контактам: 8800302330. Реквизиты нового кредитора: р / с: 26500000127001;ЕГРПОУ: 35625014; МФО: 339500; в АТ «ТАСкомбанк».

Платежі, здійснені вами в Особистому кабінеті, а також за допомогою платіжних терміналів, будуть перераховані новому кредитору в повному обсязі в якості погашення заборгованості за договором позики. Всі умови договору позики залишаються дійсними і без змін.

То кому вони продали чи взагалі продали ,написав нац.ком.фін очікую

@Dolznik, они сначала " типа продают" отморозкам талион, если и на етот розвод не реагируют- реально продают, знаю человека которому манивео насчитало почти 50000 , а продали європейському агенству по поверненню боргів тільки тіло кредиту+ %

@Dolznik, с какой суммой продали?

59000 в особистому кабінета

сума росте .тільки змінились оtмoрoзки

@Dolznik, нет слов.......!!!!!!

х*р я їм буду платити ,хай навіть 100 там буде ,я пройшов всьо уніженіє ,написав нац.ком .фін. хай перевірять

@Dolznik, а талион доставал? Сколько времени ваш долг был у талиона?

@Dolznik, они сначала " типа продают" отморозкам талион, если и на етот розвод не реагируют- реально продают, знаю человека которому манивео насчитало почти 50000 , а продали європейському агенству по поверненню боргів тільки тіло кредиту+ %

@Dolznik, с какой суммой продали?
так агентства всегда выкупают только тело +%, а прокладки мфо типа калы и хотят все циферки нарисованные мфо. Коллекторы зарегистрированы как товарищества с ограниченной ответственностью или предприятия, и самовольно занимаются "взысканием" долгов. Поэтому все юристы говорят (настаивают) если коллектор пишет, звонит, пришел к вам, вообще никак не реагировать на них. "Если коллекторы начинают требовать деньги, нужно сразу же обращаться в полицию"

Я брала летом 13000...пролонгировала... Надр было 2 сделать пролангацию. Но естественное этого чуда не произошлоп... Сумма была 14585 грнг . Пришло письмо что будут начислен штрафш вв размере 3% каждый день.... Думаю 450 грнг.... Но нет..... Долг увеличился на 300% иисейчас 44000....чудо тока кое... Я стала ризиковим позичальниуом . Письмо написаланвнацком не думая... Жду ответа

Изучайте судебную практику и выводите недвижимость.
Неужели у нас все заёмщики с хорошими белыми зарплатами?
С минималки пусть высчитвается)
Манивео сулятсчвсешдсу

Evrey, спасибо за совет ... Недвижимости лично моей нету

Меня интересует ... На какой просрочке манивео подаютп ввсуд

Dolznik, В мене також немає бажання після всього того цирку ,що вони влаштували ,щось їм платити .

сьогодні мала заплатити кредит, але грошей нема.....завтра перший день прострочки.......незнаю чого чекати....:help::cray:

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі