Манивео! жoпa просто!!

• Автор теми Автор теми Alina
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 670
  • Перегляди Перегляди 54K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Просто незнаю чого очікувати!!!
а тут и нечего ждать )))) соберитесь мне сегодня тоже сплошные угрозы сыпятся, главное терпение ) только терпение поможет вылезти с этой кабалы )

а тут и нечего ждать )))) соберитесь мне сегодня тоже сплошные угрозы сыпятся, главное терпение ) только терпение поможет вылезти с этой кабалы )
Ця компанія Таліон...ніколи з ними не зв'язувалася...

Iryna, вы или монивео?

Во

А я от не знаю,як далі бути
Успокойтесь, все ихние бла бла бла пугалки, это всего лишь действие на психику. Сделайте себе кофейку и с пироженкой спокойно попейте.

Успокойтесь, все ихние бла бла бла пугалки, это всего лишь действие на психику. Сделайте себе кофейку и с пироженкой спокойно попейте.
Вот, правильно)они всегда хотят запугать, так как с помощью страха человека можно раскрутить на многое

Iryna, с Талионом не связывалась?

Iryna, ясно. А то сначала чуток не поняла. Извините.

Тіло було 4000...просрочка вже місяця 3...попросила вислати договір про передачу,сказали привезуть

Сказали в п'ятницю приїдуть.Звинувачують за шахрайство
як приідуть визвіть поліцію)
скажіть грабують та вимагають кошти)
а так наврядчі приідуть

Мне сегодня быстро займ на электронную почту написали ждите 24 комиссия приедет дeбuлы бл
ко мне уже раз 200 должна была уже приехать

Мене дома не буде,працюю...
тоді взагалі нема що панікувати зовсім)
а так я би написав заяву на них в поліцію + записи дзвінків + листи що надсилають вони, усе в поліцію )

тоді взагалі нема що панікувати зовсім)
а так я би написав заяву на них в поліцію + записи дзвінків + листи що надсилають вони, усе в поліцію )
Дома буде тільки бабуся,тому і переживаю

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі