Манивео и талион плюс.

ОльгаZ, І що,ви в один файлик встигли все зібрати?Чи всі доки на місці?Бо люди зайняті,в них не тільки в вас клянчити майно а й в таких як ви купа,покваптесь,спечіть ще й пирога,щоб вони ще й склали гарне враження про вас,і щоб вони й вдруге захотіли до вас приїхати

Мені також прийшла смс щоб підготували документи на кв , але ви сам телефоную і пресую за договір , сьогодні сплатив в манівео тіло + первинні відсотки разом там 8300 , а с таліона зі мною вже не хоче розмовляти хрен каже що приїдуть інші браткі і будуть там щось мені розповідати

ОльгаZ, І що,ви в один файлик встигли все зібрати?Чи всі доки на місці?Бо люди зайняті,в них не тільки в вас клянчити майно а й в таких як ви купа,покваптесь,спечіть ще й пирога,щоб вони ще й склали гарне враження про вас,і щоб вони й вдруге захотіли до вас приїхати
:lol::lol::lol::lol:

Таліону прислав сьогодні договір , підкажіть як його сюди скінуть
Таліон сьогодні на мій запит на гарячій лінії прислав договір факторингу між єнотом и тампонами , як його сюди скінуть підкажіть!

Останнє редагування:
Мне Талион прислал отксереный договор факторинга без подписей и печатей.И,на суд тоже будут подавать в Киеве.СМС,тоже прислали,что б доки на квартиру готовила,приедут.Я уже и пирог спекла,жду.

У меня уже более серьезно
Одним приездом не отделаюсь,уже документы на жилье нужно готовить,которое даже не мое?
Таліону прислав сьогодні договір , підкажіть як його сюди скінуть
Таліон сьогодні на мій запит на гарячій лінії прислав договір факторингу між єнотом и тампонами , як його сюди скінуть підкажіть!
Это не договор!!!!
Это хрень не понятная.
Где там указано,что именно ваш договор продали?
Нигде)

Вкладення

• Screenshot_20190627-171106_Truecaller.webp
    Screenshot_20190627-171106_Truecaller.webp
    140.3 Кб · Перегляди: 64
по поводу суда ничего не знаю,а вот сегодня прислали смс что типа вас предупреждали что бі ві подготовили документы на жилье,подготовте квитанцию и проинформируйте близких чтоб ее предоставили,адрес уже на маршруте,ожидайте уже сейчас.
И один раз звонил тип с Талион таким зековским голосом дал мне 24 часа на оплату и пропал)
Мне точно такое же сообщение пришло .Трубку я не беру и не собираюсь брать.пусть приезжают ?

Вони скінули договор між ними , там не вказано ні моїх даних нічого
Я за цей договір два дні з якімось хр... Розмовляв а він мені каже що скіне але воно мені не потрібне так як там іінформація не тільки про мене, я подзвонив на гарячу лінію і дівчина каже що зараз скине на почту, а там просто факторинговий договір ,
А два дні назад названювали до батька і сказали щоб відав сьогодні 7 тис і наступного місяця 7 і вони закриють питання зі мною а на єноті показує 22000боргу я сьогодні заплатив еноту тіло + відсоток якій було вказано в договорі разом 8318.40 , дак цей козел сказав що більше зі мною він розмовляти не буде, а приїдуть якісь дядькі які знають як розмовляти зі мною ,тепер чекаю , хотя я пропонував привезти в офіс гроші і зустрітися з ним!
Батька гарно відпрацював , а зі мною не дуже вийшло
А на сайті енота відсотки далі нараховуються!?

Останнє редагування:
Продали Талиону, тишина 2 недели вчера ввечером пришло смс что ожидайте представителя Антона Владимировича сегодня в 17.00 при себе ин деньги и документы,причем не написали сколько денег брать))))

Irka310790, а вы могли бы показать договор мне тоже прислали но я понимаю что это какой то бред

Сегодня снова прислали смс что мой адрес на маршруте,если разговаривать с ними,то говорят что платить по полной надо,кто то договаривался с ними о списании процентов и штрафов?

А мне дали два дня до оплаты, а потом будут родственникам звонить.

у меня тело 10000 пролонгациями д*pa уже 16000 отдала не оплачиваю более полу года, насчитали более 40000, не знаю даже продали или куда дели, но из нацкома пришёл ответ - договор типа нарушение, реституция двусторонняя) так что я считаю, что они мне должны ещё 6000) если меня или окружение пресовать начнёт талион или манивео - буду в суд подавать
а сколько просрочка?

А вы с ними говорите? Нас с вами вроде в один день продали, если память мне не изменяет. Талики мне 1 раз в день звонят, но я снежинка

Сегодня снова прислали смс что мой адрес на маршруте,если разговаривать с ними,то говорят что платить по полной надо,кто то договаривался с ними о списании процентов и штрафов?
х*рня все что они Вам шлют, быпл займ у енотов, просрала( извините) две пролонгации, продали, позвонили с талиона ( тело 5000_ с ихними фантазиями накапало 13 с чем то) талион сказал плпти 9000 и досвидос, платить нечем, звонили только отцу....но бессмысленно...ну не умеет он говорить по тел, Во общем предложение к Пасха- оплати 5000 и бай...оплатила, справка есть.... Как то так

по поводу суда ничего не знаю,а вот сегодня прислали смс что типа вас предупреждали что бі ві подготовили документы на жилье,подготовте квитанцию и проинформируйте близких чтоб ее предоставили,адрес уже на маршруте,ожидайте уже сейчас.
И один раз звонил тип с Талион таким зековским голосом дал мне 24 часа на оплату и пропал)
Меня продавали Талиону,и шо по итогу!Три мес побыла я у них,а потом продали КредитЭкспресс.Просрочки 1 год
Продали Талиону, тишина 2 недели вчера ввечером пришло смс что ожидайте представителя Антона Владимировича сегодня в 17.00 при себе ин деньги и документы,причем не написали сколько денег брать))))
Ко мне так ехали раза 4,и ни разу не доехали,устала их ждать!Не переживайте :)

Назад
Угорі