Просрочка 3,5 года! ;) Я не знаю, что такое пролонгации и реструктуризации!!!:)
Зато я я знаю, что такое срок исковой давности!!!
От них и по сей день звонит ЕАПБ, и дает мне то 3 дня, то 5 дней на оплату!!! Из года в год!!!:)

У меня звонят родственникам и даже тем кого я не знаю.....Угрожают вынести с хаты всё....ой капец товарищи....Они реально могут приехать или в суд подать?
Интересно смогу ли выиграть суд если я мать-одиночка и нигде не работаю?
Приехать к вам им дороже будет чем звонить и смски слать это мфо вы под заставу ничего не ставили то как заберут? По поводу суда не знаю мысли у всех расходятся

У меня звонят родственникам и даже тем кого я не знаю.....Угрожают вынести с хаты всё....ой капец товарищи....Они реально могут приехать или в суд подать?
Интересно смогу ли выиграть суд если я мать-одиночка и нигде не работаю?
Ни кто ни куда не поедет,и в суд они идут очень редко. А если подадут,то для вас это лучший вариант. Будете спокойно ждать суда, который они наверняка проиграют

А якщо борг продали таліону? Це добре чи погано? Сьогодні вже смс всім кому тільки можна! Навіть знайшли сестри начальство! Чого від них очікувати? Підкажіть хто небудь, будь ласка! Бо трошки страшновато стало!

А якщо борг продали таліону? Це добре чи погано? Сьогодні вже смс всім кому тільки можна! Навіть знайшли сестри начальство! Чого від них очікувати? Підкажіть хто небудь, будь ласка! Бо трошки страшновато стало!
Здравствуйте! Сколько у вас просрочка?

Манівео і Таліон + це один і той самий сарай.
В мене вони як з'явились, так і пропали.
Вперлися в той самий ігнор, що і "папЄрЄднікі".
Боятися взагалі не варто. Нікого.

Ничего не будет. Только психологическое давление на вас и ваше окружение. Меня вот тоже скоро продадут))) Жду не дождусь уже.)
Манівео і Таліон + це один і той самий сарай.
В мене вони як з'явились, так і пропали.
Вперлися в той самий ігнор, що і "папЄрЄднікі".
Боятися взагалі не варто. Нікого.
По знаходили всіх!!! І плєнних і воєнних! В сільраду звонять, на роботу до сестри дзвонять, короче піпєц повний!!!

По знаходили всіх!!! І плєнних і воєнних! В сільраду звонять, на роботу до сестри дзвонять, короче піпєц повний!!!
Ще раз повторюю : ігнор їх потушить. А оточенню і в сільраді пояснити - це шахраї ( так воно і є - бо вони не мають права дзвонити стороннім людям) - нехай шлють науй.

У меня пока никого не нашли. Меня только слегка штурмуют, но я морожусь)))

Сьогодні написали, що Таліон продав кредітекспрес. Що це?

ну сильрада и работа сестры это еще не все...не нагнетайте.

Покищо ми їх ігноруємо. От що буде далі? Страшнувато уявляти. Чи може це я дійсно нагнітаю?
а сколько просрочка? нагнетаете, у них куча должников по всей Украине. думаю закроите за тело если будет желание

в одну справу.Хаха.Бред какой. Мне дельта такое слала года три,но в суд так и не подали.Сейчас вот абанк шлет. Относительно манивео-сложно сказать. Даже если и подадут,ничего в этом страшного нет.
А як справи з а банком? В мене теж там є борг. Було діло так: брала два кредити на товар і до кінця не доплатила, залишилось приблизно 2 тис, точно не пам’ятаю і потім декрет .... вилитіло , а потім забила чесно. І тут саме веселе .... звонять через рік колектори мол оплатіть 2700 і закриваємо , дають реквізити і я оплатила. Через три місяці десь листи , що в мене ТРИ кредити. Два на товар і кредитка( було з 0 лімітом) пішла в овердрафт і того 16 тис боргу)))) пішла в банк, а там ніякої оплати не було і робіть реструктуризацію. Ось так(
Не отдаю кредит с 2015 года.Не подадут на вас в суд.
Ого і як вони себе ведуть? В мене тіла залишилось 600 і як на зло не було їх, щоб закрити і ось нарахували 4200. Продали бог знає кому. Не плачу майже рік. Знаю лиш те, що борг в одній канторі манівео і а банк. Бо звонили за два разом

Останнє редагування:
Назад
Угорі