Манивео подали на меня в суд. Решения ещё нет. Если суд удовлетворит, я должна буду сразу оплатить всю сумму или она разбивается на части?
Спочатку рішення має вступити в силу.
Якщо ви не подасте апеляції...
Потім передадуть на виконавчу і там відкриють провадження. Далі як виконавець зможе стягнути, або ж як домовитесь.
А взагалі звичайно краще звернутись до юристів і поборотися.
Или как это вообще будет? Должна 8000 т , имущества нет, работаю не официально. Благодарю за любую помощь в информации.
Це ви так думаєте чи в позові вказано?

Спочатку рішення має вступити в силу.
Якщо ви не подасте апеляції...
Потім передадуть на виконавчу і там відкриють провадження. Далі як виконавець зможе стягнути, або ж як домовитесь.
А взагалі звичайно краще звернутись до юристів і поборотися.

Це ви так думаєте чи в позові вказано?
Указано что должна 8000 т, я столько и брала. Что суд рассмотрит дело без присутствия сторон и что будет открыто виконавче провадження. Куча документов, подписи, печати. И указано везде что письмо из Киевского Печерского суда. Просто даже на адвоката сейчас денег нет особо. Даже не знаю что и делать

Указано что должна 8000 т, я столько и брала.
Даже не знаю что и делать
Якщо вас сума влаштовує, то будете виплачувати вже по виконавчому.
Яким чином - це вже з виконавцем будете вирішувати.
Ну і там буде плюс судовий збір і процент виконавцю.

А если они захотят все сразу а я не смогу выплатить? Что в таком случае мне грозит?
Я конечно надеялась что суд как то разбивает на части сумму, а так теперь я чувствую что я в полном отчаянии

А если они захотят все сразу а я не смогу выплатить? Что в таком случае мне грозит?
Хто "вони"? :rolleyes:
Нічого вам не загрожує.
Виконавець буде шукти шляхи стягнення... але судячи з вашого стартпосту, в нього їх не багато.
Якщо є карти на яких є кошти - не тримайте там, може списати.
Арештувати рахунки на такий сумі не зможе.
Будете виплачувати скільки зможете поки не закриєте, от і все якщо коротко.
Я конечно надеялась что суд как то разбивает на части сумму, а так теперь я чувствую что я в полном отчаянии
Суд цим не займається.
В нього позов, який він задовільняє, задовільняє часково або відхиляє. Тобто відмовляє в позовних вимогах.
Все.
Стягуванням займається виконавча.

Нічого вам не загрожує.
Виконавець буде шукти шляхи стягнення... але судячи з вашого стартпосту, в нього їх не багато.
"Они" я имела ввиду Манивео:)
Спасибо большое!)
Нічого вам не загрожує.

Суд цим не займається.
В нього позов, який він задовільняє, задовільняє часково або відхиляє. Тобто відмовляє в позовних вимогах.
Все.
Стягуванням займається виконавча.
Теперь я поняла, просто на меня первый раз в жизни подают в суд, тем более микрозайм, и мне абсолютно не понятно как это все работает?

"Они" я имела ввиду Манивео:)
Вони тепер нічого не можуть ( ну в правовому полі звісно ) вже хотіти.
Лиш чекати коли виконавець їм скидуватиме копійочку)
Спасибо большое!)
Будь ласка.
Теперь я поняла, просто на меня первый раз в жизни подают в суд, тем более микрозайм, и мне абсолютно не понятно как это все работает?
Нічого страшного в цьому нема.
Зовсім.
Не ви одна така))
Головне не нервуйте і не робіть поспішних рішень... ну і читайте форум, тут десятки тисяч людей з подібними "проблемами". Все буде добре.

Вони тепер нічого не можуть ( ну в правовому полі звісно ) вже хотіти.
Лиш чекати коли виконавець їм скидуватиме копійочку)

Будь ласка.

Нічого страшного в цьому нема.
Зовсім.
Не ви одна така))
Головне не нервуйте і не робіть поспішних рішень... ну і читайте форум, тут десятки тисяч людей з подібними "проблемами". Все буде добре.
Дуже дякую за підтримку та інформацію, враховуючи те що коїться в моєму місті останній час нерви вже відмовили, та мені дійсно стало легше в цьому питанні та відпустило, сама на себе паніку нагнала?? Дякую!

Анастасия93, а там точно судові документи чи пугалки на кольоровому принтері зроблені? Бо суд має бути по місцю вашої прописки а не " Печерський".

Анастасия93, а там точно судові документи чи пугалки на кольоровому принтері зроблені? Бо суд має бути по місцю вашої прописки а не " Печерський".
Ну я ещё не консультировалась с юристом точно ли это с суда, у меня вообще нет денег на услуги юриста и на этот суд и на Манивео? но везде написано Киевский Печерский суд и стоят печати суда

Это вы так решили?
это цпк так решил)))
Позови, що виникають із договорів, у яких зазначено місце виконання або виконувати які через їх особливість можна тільки в певному місці, можуть пред’являтися також за місцем виконання цих договорів.

маники, как и идея банк, к примеру, прописывают, что местом исполнения договоров есть место их регистрации

это цпк так решил)))
Позови, що виникають із договорів, у яких зазначено місце виконання або виконувати які через їх особливість можна тільки в певному місці, можуть пред’являтися також за місцем виконання цих договорів.

маники, как и идея банк, к примеру, прописывают, что местом исполнения договоров есть место их регистрации
Это вы Манивео расскажите,там пачки исков в Печерском суде людей со всех уголков нашей страны!
Можно отзыв отправить составить и перенести суд по месту прописки-это да!
Вот например такой адвокат как москаленко и партнёры тупо берут деньги за заперечення и даже ни сном ни духом про перенос суда по месту прописки,а печерские продажные судьи все хотелки Манивео удовлетворяют (

Это вы Манивео расскажите,там пачки исков в Печерском суде людей со всех уголков нашей страны!
Можно отзыв отправить составить и перенести суд по месту прописки-это да!
Вот например такой адвокат как москаленко и партнёры тупо берут деньги за заперечення и даже ни сном ни духом про перенос суда по месту прописки,а печерские продажные судьи все хотелки Манивео удовлетворяют (
Не вам это сообщение надо было адресовать, а Татьяна222.
Промахнулся.

У меня лично долг по телу ( не говоря о хотелках ) более десятки...
Разные звонари-хотелки хотели 30-50 штук ( талион, ЕАПБ, онлайн финанс и т.п )
И ноль. Просто ноль.
Как себя ведут еапб? Сколько времени у них ваш договор?

Назад
Угорі