Манивео продали долг талиону

Пока еще рано.... Это пугалка все... У меня таких разных присылали раза три. Адвокат нужен будет как в суд подадут. А они это практически не делают

Дякую,я тоже дивились то мене не має,я брала у манівео 7 і 3 віддала ,а тепер приписують мені 19237грн
Платити їм не збираюсь віддам ще 4
І хай валять,І то якщо в мене будуть кошти ..
Я тоже им из 20 к отдала 5500 грн.Реально больше нету.Ну их нафиг пока что

Этот придурошный достал...он что с мфо чм*шниками заодно???или они башляют за такие ответы...
Беспредел просто...
Треба писати скаргу на нього. Другий раз писала на Манівео, а толку. Просила перевірити договора з Манівео та Таліоном, прикріплювала їх. Він відповів, що порушень не виявлено. Як це? Наприклад, у договорі з Манівео немає мого підпису, а з Таліоном навіть не вказаний номер договору, ні суми, ні мого прізвища. Можливо, я в чомусь неправа? У мене таке враження, що цьому Невінчаному треба писати, які порушення є. А запроси в МФО він точно не робить.

Угрожают меня депортировать :D и сегодня прислали это,как вам процент за месяц ))))?
Чего теперь ожидать?)

Вкладення

• IMG_20200428_221013.webp
    IMG_20200428_221013.webp
    67.3 Кб · Перегляди: 410
Если предложат тело? соглашаться,аферы не будет?
Мне они предложили оплатить тело, почти через год просрочек.
Есть много людей на форуме, которые закрывали их за тело и получали справки и гарантийное письмо, что кредит закрыт.

Так продали, или угрожают?

Да ,в смс вобще написали ,мол надпись сделают и депортируют)))
Мне они предложили оплатить тело, почти через год просрочек.
Есть много людей на форуме, которые закрывали их за тело и получали справки и гарантийное письмо, что кредит закрыт.
Мені вони теж тіло пропонували. Але нема коштів.

Назад
Угорі