Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я тоже им из 20 к отдала 5500 грн.Реально больше нету.Ну их нафиг пока чтоДякую,я тоже дивились то мене не має,я брала у манівео 7 і 3 віддала ,а тепер приписують мені 19237грн
Платити їм не збираюсь віддам ще 4
І хай валять,І то якщо в мене будуть кошти ..
Фількіна. А Нацком відповів,що порушень немає. Усе той же Невінчаний.Ну тогда это филькина грамота
Этот придурошный достал...он что с мфо чм*шниками заодно???или они башляют за такие ответы...Фількіна. А Нацком відповів,що порушень немає. Усе той же Невінчаний.
Треба писати скаргу на нього. Другий раз писала на Манівео, а толку. Просила перевірити договора з Манівео та Таліоном, прикріплювала їх. Він відповів, що порушень не виявлено. Як це? Наприклад, у договорі з Манівео немає мого підпису, а з Таліоном навіть не вказаний номер договору, ні суми, ні мого прізвища. Можливо, я в чомусь неправа? У мене таке враження, що цьому Невінчаному треба писати, які порушення є. А запроси в МФО він точно не робить.Этот придурошный достал...он что с мфо чм*шниками заодно???или они башляют за такие ответы...
Беспредел просто...
А какое тело?Угрожают меня депортироватьи сегодня прислали это,как вам процент за месяц ))))?
Чего теперь ожидать?)
Если предложат тело? соглашаться,аферы не будет?Все тоже самое, звонки, смс, иногда письма.
20)) пролонгации было на 11 плюс погашение 4000.А какое тело?
І ці вже нотаріусом. Погрожують. Ех..Угрожают меня депортироватьи сегодня прислали это,как вам процент за месяц ))))?
Чего теперь ожидать?)
Да ,в смс вобще написали ,мол надпись сделают и депортируют)))І ці вже нотаріусом. Погрожують. Ех..
И за сколько насчитали такие % ?Если предложат тело? соглашаться,аферы не будет?
20)) пролонгации было на 11 плюс погашение 4000.
Но то до сраки теперь)))
Просрочка началась на конец февраля,было уже оплачено 4к. 16 с чем-то оставалось.Ну вот вам и подарочек.И за сколько насчитали такие % ?
Мне они предложили оплатить тело, почти через год просрочек.Если предложат тело? соглашаться,аферы не будет?
Да ,в смс вобще написали ,мол надпись сделают и депортируют)))
Мені вони теж тіло пропонували. Але нема коштів.Мне они предложили оплатить тело, почти через год просрочек.
Есть много людей на форуме, которые закрывали их за тело и получали справки и гарантийное письмо, что кредит закрыт.
Подозреваю,что они у вас не одни,остается ждать...Тело...Мес
Просрочка началась на конец февраля,было уже оплачено 4к. 16 с чем-то оставалось.Ну вот вам и подарочек.
А можно депортироваться на Канары?Да ,в смс вобще написали ,мол надпись сделают и депортируют)))
Такая же история. ))Мені вони теж тіло пропонували. Але нема коштів.
Якби ж вони були одні...Мені вже 2 шараги пропонували -за тіло-та де ж їх взяти?Тіла великіМені вони теж тіло пропонували. Але нема коштів.