Манивео коллекторы приедут ли домой?

• Автор теми Автор теми Лёля 08
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 51
  • Перегляди Перегляди 3K
  • Теґи Теґи
    манивео
Доброго ранку підкажіть що робити? прислали ось таку смс
Слободяник Максим Олександрович, ваша заборгованість перед "Манівео" відступлена в "Таліон Плюс". Юристи готують план заходів стосовно стягнення заборгованості, розмір якої становить 24090,81 грн. Деталі за тел.: 0800215017
Віддали чи продали Ваш борг Таліону. Це те ж Манівео. Я з Таліоном «дружу» вже більше 2х місяців. Будуть слати багато смс, і дзвонити. В мене Маніки дзвонили тільки мамі, Таліон пішли по родичах. Це все на що вони здатні.

Віддали чи продали Ваш борг Таліону. Це те ж Манівео. Я з Таліоном «дружу» вже більше 2х місяців. Будуть слати багато смс, і дзвонити. В мене Маніки дзвонили тільки мамі, Таліон пішли по родичах. Це все на що вони здатні.
Навіть сам незнаю втдали чи продали
Но маніки за 2 місяці тільки мені телефонували номери родичів нікде взагалі несвітятся і я зними рідко спілкуюся

Olegovna, у мене в смс пише "Манівео" відступлена в "Таліон" так що я не розумію чи відділи чи продали.......що вони із себе представляють......бо Манівео дзвонило тільки мені

Навіть сам незнаю втдали чи продали
Но маніки за 2 місяці тільки мені телефонували номери родичів нікде взагалі несвітятся і я зними рідко спілкуюся
В мене теж родичі ніде не світяться. Але знайшли. Ну тут як повезе. Насправді нічого боятися.

Olegovna, у мене в смс пише "Манівео" відступлена в "Таліон" так що я не розумію чи відділи чи продали.......що вони із себе представляють......бо Манівео дзвонило тільки мені
Нічого не представляють. Такі ж як і Маніки. Спочатку писали і дзвониди тільки мені. Потім пішли по родичах. Задовбують і їх. Ну тут як кому повезе. З часом пропонують тіло. Багато тем про Таліон на форумі. Почитайте, і все зрозумієте

Я маю просрочку також з березня,звонили по сусідам і мені,потім же так само і таліон.Пишуть звонять,казали що їдуть но не доїжають))).Зараз звонять рідко,тьху тьху,щоб не зглазити)))).Буду чекати пропозиції за тіло закрити,бо 12000 і заплатити 33000,нехочу))

Добрый вечер!!! Получила сегодня письмо на електроною почту от манивео, что планируют визит домой!!! Подскажите ездят ли они по адресам регистрации и проживания??
Приедут конечно. Вечером, после работы, к себе домой

Доброго ранку підкажіть що робити? прислали ось таку смс
Слободяник Максим Олександрович, ваша заборгованість перед "Манівео" відступлена в "Таліон Плюс". Юристи готують план заходів стосовно стягнення заборгованості, розмір якої становить 24090,81 грн. Деталі за тел.: 0800215017
Максим, ви б не писали персональні дані відкрито на форумі ( ПІБ )
Тут і персонажі з г0вноконтор присутні ...

Маніки написали смс що змушені продати договір колекторському агенству.Що це означає?

Маніки написали смс що змушені продати договір колекторському агенству.Що це означає?
Що вони в Вас розчарувалися))) А насправді просто передадуть в сусідній кабінет «Таліону» і нічого не зміниться. Дзвінки, смс, стандартні схеми.

Назад
Угорі