Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Віддали чи продали Ваш борг Таліону. Це те ж Манівео. Я з Таліоном «дружу» вже більше 2х місяців. Будуть слати багато смс, і дзвонити. В мене Маніки дзвонили тільки мамі, Таліон пішли по родичах. Це все на що вони здатні.Доброго ранку підкажіть що робити? прислали ось таку смс
Слободяник Максим Олександрович, ваша заборгованість перед "Манівео" відступлена в "Таліон Плюс". Юристи готують план заходів стосовно стягнення заборгованості, розмір якої становить 24090,81 грн. Деталі за тел.: 0800215017
Навіть сам незнаю втдали чи продалиВіддали чи продали Ваш борг Таліону. Це те ж Манівео. Я з Таліоном «дружу» вже більше 2х місяців. Будуть слати багато смс, і дзвонити. В мене Маніки дзвонили тільки мамі, Таліон пішли по родичах. Це все на що вони здатні.
В мене теж родичі ніде не світяться. Але знайшли. Ну тут як повезе. Насправді нічого боятися.Навіть сам незнаю втдали чи продали
Но маніки за 2 місяці тільки мені телефонували номери родичів нікде взагалі несвітятся і я зними рідко спілкуюся
Побачу хотять грошей хай ідуть до суду а там будемо розбиратисяВ мене теж родичі ніде не світяться. Але знайшли. Ну тут як повезе. Насправді нічого боятися.
Нічого не представляють. Такі ж як і Маніки. Спочатку писали і дзвониди тільки мені. Потім пішли по родичах. Задовбують і їх. Ну тут як кому повезе. З часом пропонують тіло. Багато тем про Таліон на форумі. Почитайте, і все зрозумієтеOlegovna, у мене в смс пише "Манівео" відступлена в "Таліон" так що я не розумію чи відділи чи продали.......що вони із себе представляють......бо Манівео дзвонило тільки мені
Приедут конечно. Вечером, после работы, к себе домойДобрый вечер!!! Получила сегодня письмо на електроною почту от манивео, что планируют визит домой!!! Подскажите ездят ли они по адресам регистрации и проживания??
Максим, ви б не писали персональні дані відкрито на форумі ( ПІБ )Доброго ранку підкажіть що робити? прислали ось таку смс
Слободяник Максим Олександрович, ваша заборгованість перед "Манівео" відступлена в "Таліон Плюс". Юристи готують план заходів стосовно стягнення заборгованості, розмір якої становить 24090,81 грн. Деталі за тел.: 0800215017
Що вони в Вас розчарувалися))) А насправді просто передадуть в сусідній кабінет «Таліону» і нічого не зміниться. Дзвінки, смс, стандартні схеми.Маніки написали смс що змушені продати договір колекторському агенству.Що це означає?