Манивео ездит по адресах или нет?

• Автор теми Автор теми ru12
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 69
  • Перегляди Перегляди 3K
просто поймите что реальных фактов приезда талиона до сих выявлено не было! может они действительно начали практиковать расклейку с недавних пор и вы одна из первых "счастливчиков" !просто вашим словам без доказательств мало кто здесь поверит....

Скільки в Вас просрочка? Це сьогодні вони приїхали?
У мене просрочка з лютого 20 року , були учора до цього телефонували я не брала , тепер переживаю бо в мене 2 діток
просто поймите что реальных фактов приезда талиона до сих выявлено не было! может они действительно начали практиковать расклейку с недавних пор и вы одна из первых "счастливчиков" !просто вашим словам без доказательств мало кто здесь поверит....
Ви зрозумієте мене я була в такому шоці я не думала про те щоб щось щось фіксувати я впевнена була що ніхто не прийде
У мене просрочка з лютого 20 року , були учора до цього телефонували я не брала , тепер переживаю бо в мене 2 діток

Ви зрозумієте мене я була в такому шоці я не думала про те щоб щось щось фіксувати я впевнена була що ніхто не прийде
Може це якийсь закон новий чи що?)

Приїхали, постояли, залишили наліпку... Що ж тут страшного? Чого боїтесь?

Теперь и мне их таки ждать

Чому ксерете
Теперь и мне их таки ждать

Чому ксерете слова?
А чего именно Вы боитесь?
Та незнаю чого дальше чекати виоішувати

Та незнаю чого дальше чекати виоішувати
Ну во первых, ни Вам ни Вашим детям Талион ничего не сделает. Во вторых, можно ожидать к примеру ИНН ( исполнительная надпись нотариуса),которая легко сносится в суде. Так что Бояться Вам не чего) а вот бумажечку зря не сохранили. Она была в одном экземпляре? И с одним номером телефона?

Ну во первых, ни Вам ни Вашим детям Талион ничего не сделает. Во вторых, можно ожидать к примеру ИНН ( исполнительная надпись нотариуса),которая легко сносится в суде. Так что Бояться Вам не чего) а вот бумажечку зря не сохранили. Она была в одном экземпляре? И с одним номером телефона?
Так була одна просто я ж також сиділа навіть не могла подумати що буде таке
Приїхали, постояли, залишили наліпку... Що ж тут страшного? Чого боїтесь?
Та це ви можливо загартовані я ще не дуже

Так була одна просто я ж також сиділа навіть не могла подумати що буде таке

А что такого) на самом деле произошло? Ну пришли, ну наклеили. Ок, не приятно. Но на самом деле, это особо ничем не отличается от проверяющих счетчики. Те тоже стучат громко, и потом бумажки в дверь вставляют ;)

Ну як сказати)) у Вас скоро вже рік прострочки, то напевне, Ви також загартована і багато чого від них натерпілися... Як Вам вище написали, боятися нема чого, тим паче за дітей)) Шкода, що Ви не знайшли форум раніше...

А ви так робили?
Ну як сказати)) у Вас скоро вже рік прострочки, то напевне, Ви також загартована і багато вже чого від них натерпілися... Як Вам вище вже написали, боятися нема чого, тим паче за дітей)) Шкода, що Ви не знайшли форум раніше...
Та я думала що тут можливо не ті люди

Вы насчёт сноса ИНН спрашиваете? Мне лично пока не прилетела. Но на форуме масса пользователей, кто успешно решает этот вопрос в суде.
А ви так робили?

Та я думала що тут можливо не ті люди
Это какие) не те? И какие те)

Вы насчёт сноса ИНН спрашиваете? Мне лично пока не прилетела. Но на форуме масса пользователей, кто успешно решает этот вопрос в суде.
Ваші слова якось наче аж полегшало, ви таке щось пишите я не розумію як це ?

Это какие) не те? И какие те)
Та якось ви на мене надавили спочатку , прям як ті бандюки

Ну почему, ну почему, я вас спрашиваю, ездят и угрожают только новичкам??
Ко мне ни одна сволочь за 9 месяцев не приехала! А обещали-то...

? Що Ви маєте на увазі? Читали, але не реєструвалися?
Дивилася читала но якось боялась а тут після такого дай думаю напишу може ще хтось з таким зіштовхуюнувся, Та й родичі вже не родичі бо задовбали їх дзвінками

Назад
Угорі