Манивео ездит по адресах или нет?

• Автор теми Автор теми ru12
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 69
  • Перегляди Перегляди 3K
Наче? Це як? Наче приходили? Наче погрожували? Наче з компанії? Хотілось би більше конкретики!
Приходили в мене майже 50 тис боргу і залишили наклейку бо я не відкрила двері, був номер я передзвонила а то Таліон
типичный вброс! свежая регистрация одно смс и убежала с концами.....
Приходили в мене майже 50 тис боргу і залишили наклейку бо я не відкрила двері, був номер я передзвонила а то Таліон
Нікуди і не убіжала, я тут давно просто не писала бо не виникало подібних ситуацій

Нікуди і не убіжала, я тут давно просто не писала бо не виникало подібних ситуацій
наклейку не сфоткали?интересно было бы глянуть....

я мати і в мене 2 діток мені не вистачає часу тут сидіти не треба писати дурниці
Я
наклейку не сфоткали?интересно было бы глянуть....
Я сдердла з переляку навіть не думала за це тепер все буду фіксувати

Я

Я сдердла з переляку навіть не думала за це тепер все буду фіксувати
Дарма сдерли, все треба фіксувати)) номер то Ви встигли записати, на який передзвонювали, напишіть хоча б його))
Наступного разу все зафіксую , я думала тут хоть люди нормальні а ви до мене зразу з претензіями
Ви просто перша до кого Таліон приїздив, погрожував... І навіть наліпку залишив))
Як вони погрожували, до речі, через двері? ?

Наступного разу все зафіксую , я думала тут хоть люди нормальні а ви до мене зразу з претензіями
вы написали что они к вам приходили и угрожали ?так угрожали или клеяли?или угрозы были в афише которую они наклеяли?

Так постояли походили я мовчала не відкривала після того як вони пішли я глянула там на дверях було все, у вам тут може по 2 тисячі так не ходять а в мене майже 50
Дарма сдерли, все треба фіксувати)) номер то Ви встигли записати, на який передзвонювали, напишіть хоча б його))

Ви просто перша до кого Таліон приїздив, погрожував... І навіть наліпку залишив))
Як вони погрожували, до речі, через двері? ?

вы написали что они к вам приходили и угрожали ?так угрожали или клеяли?или угрозы были в афише которую они наклеяли?
А ви напевно тоже на них працюєте такі питання ставите???? Це ви може підставна свиня
Прямо з їх сайту телефон)) можна було й не телефонувати, а пошукати в гуглі))
Ви тут якісь всі дуже дивні

Так постояли походили я мовчала не відкривала після того як вони пішли я глянула там на дверях було все, у вам тут може по 2 тисячі так не ходять а в мене майже 50
Виходить, що й не погрожували)) ну то нічого страшного не сталось)) наліпки то дурниці
Це так спершу здається, а потім ми всім подобаємось ??
Вони попереджали Вас якось про приїзд, Ви спілкуєтесь з ними?

Виходить, що й не погрожували)) ну то нічого страшного не сталось)) наліпки то дурниці

Це так зпершу здається, а потім ми всім подобаємось ??
Вони попереджали Вас якось про приїзд, Ви спілеуєтесь з ними?
Тільки смс бо я боюсь з ними спілкуватись

А ви напевно тоже на них працюєте такі питання ставите???? Це ви може підставна свиня

ставлю вопросы потому что интересно узнать достоверные факты приезда талиона а не просто слова!и будьте добры думайте и следите за тем что пишите!

Я
ставлю вопросы потому что интересно узнать достоверные факты приезда талиона а не просто слова!и будьте добры думайте и следите за тем что пишите!
Виб
Вибачайте просто ви на мене перший надавили зі своїми питаннями

Назад
Угорі