Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Може. Тільки не беріть.Манівео продали мій борг таліон +,але мені приходить з УБКИ повідомлення що манівео запрошує КІ !Це як розуміти?
Може ше хочуть дати?))))
че вы ваще заморачиваетесь....Манівео продали мій борг таліон +,але мені приходить з УБКИ повідомлення що манівео запрошує КІ !Це як розуміти?
Може ше хочуть дати?))))
Нє ,нє,ви шо))!!!!Хвате,як казала моя бабуся,царство небесне,хвате доню!!!Може. Тільки не беріть.
Если догонят, точно дадутМоже ше хочуть дати?))))

Та якось мовчали так довго,а тут УБКИ прислали,тай цікаво стало,чого б це вдруг їм моя .історія треба)))че вы ваще заморачиваетесь....
Ну, если мою КИ запросят, их ждёт большое разочарование. Возможно, даже траур. Там видно, что отдать нечего и не собираюсь!Та якось мовчали так довго,а тут УБКИ прислали,тай цікаво стало,чого б це вдруг їм моя .історія треба)))
Может теперь начнут сообщать окружению общую сумму по УБКИ для устрашения? Есть к них такие методы, может кто знает?Манівео продали мій борг таліон +,але мені приходить з УБКИ повідомлення що манівео запрошує КІ !Це як розуміти?
Може ше хочуть дати?))))
На форуме читала - есть!Может теперь начнут сообщать окружению общую сумму по УБКИ для устрашения? Есть к них такие методы, может кто знает?
Та в мене лише по ним просрочка,кредитка в нормі,росрочка на холодильник тоже норм. там лише дві платіжки і все!!!Розчаруються мабуть що лише вони в просрочці))))))Может теперь начнут сообщать окружению общую сумму по УБКИ для устрашения? Есть к них такие методы, может кто знает?