ахаха) може з тобою якось можна звязатись був би дуже вдячний просто розкажеш шо до чого
Може... читайте форум, особливо профільні розділи по вашим шарагам... тут все гарно і зрозуміло розписано.

Продолжение. Сегодня прислали смс с угрозами, просрочка 30 дней ровно. Номера я никакие не давал, случайно утром ответил на звонок и резко отключился, после звонка такая смс.

Вкладення

• Screenshot_20220816_150526.webp
    Screenshot_20220816_150526.webp
    19.8 Кб · Перегляди: 185
Продолжение. Сегодня прислали смс с угрозами, просрочка 30 дней ровно. Номера я никакие не давал, случайно утром ответил на звонок и резко отключился, после звонка такая смс.
Стандартна розсилка.
Мені кожної неділі таку хе... ню шлють.

В мене тіло 8, пролангаціями заплатила 36000. Платити переслала з березня, зразу продали таліону. Через скільки вам така пропозиція прийшла? Бо мені лише дзвонять не присилають пропозицій навіть за тіло
В мене просрочка була з січня. Запропонували в липні

Бляха, а можна з тобою якось в тг поговорити, поради потрібні щодо кредитів, просто я в цьому зелений а набрав 30к (хоча полазивши по форумі, бачу що це або норма або навіть не середній рівень хехе)
30k - начальный уровень )

30k - начальный уровень )
той момент коли не хочеться проходити рівні далі ахах)
В мене Майкредіт звернулись вже до калів
Маніки продали Таліку
А Кредит+ хз шо делають
Поки тільки названюють, родичів поки не трогають

той момент коли не хочеться проходити рівні далі ахах)
В мене Майкредіт звернулись вже до калів
Маніки продали Таліку
А Кредит+ хз шо делають
Поки тільки названюють, родичів поки не трогають
Манивео всех пачками продает Талиону. Сам продан Талиону. Думаю оплатить в ближайшее время )

а шо можуть і за 50% від тіла?
Могут, но я лично закрыл за х2 :D Это была последняя контора, и мне уже просто не хотелось тянуть, поэтому сдался. А так бы ждал предложения за тело.

Общаюсь с ними каждый день, пытаюсь договориться за тело, они не в какую. Тело 5000 хотят 10000
Говорят будут родственникам звонить
Ну понятно що будуть.Вони ж бачать,що вас це напрягає,і дзвонитимуть,повірте.Нащо спілкуватись,і показувати свою зацікавленість?

Х
Ну понятно що будуть.Вони ж бачать,що вас це напрягає,і дзвонитимуть,повірте.Нащо спілкуватись,і показувати свою зацікавленість?
Хочу их закрыть за тело, вот и пытаюсь договориться

Назад
Угорі