Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А пролонгировали сколько раз до закрытия? Видимо кормили их долго что так нормально закрыли. У меня тело 22к, ни одной пролонгации. Просрочен около года. И сейчас за тело не хотят.У меня тело было 22к, один раз сразу с ними созвонилась, договорились закрыть за 13, мол скину в конце месяца 5 и в след остальное, никто больше не звонил не писал, через месяц кинула всю сумму, перед этим позвонила уточнила, письмо не присылали гарантийное я и не просила. К вечеру все закрыли
К сожалению да, 3 раза лонгировала,ну и классический совет Вам про «нужно подождать» )А пролонгировали сколько раз до закрытия? Видимо кормили их долго что так нормально закрыли. У меня тело 22к, ни одной пролонгации. Просрочен около года. И сейчас за тело не хотят.
Я уже и не жду?. Только думаю чтобы ИН не впаяли и все. Ну прилепят то буду сносить.К сожалению да, 3 раза лонгировала,ну и классический совет Вам про «нужно подождать» )
В мене тіло 8, пролангаціями заплатила 36000. Платити переслала з березня, зразу продали таліону. Через скільки вам така пропозиція прийшла? Бо мені лише дзвонять не присилають пропозицій навіть за тілоЯ через Таліон закрила цю шарагу. Тіло було 10. Платила пролонгації кілька місяців, а потім перестала. Написали місяць назад, що готові закрити борг за 2000 грн. Я оплатила і закрила. Хоча нарахували відсотками до 25 тисяч
З ними треба домовлятися. З вашими пролонгаціями, можете сміливо дзвонити або писати, що 4000 одним платежем і гарантійка. Я так робила. Тіло було 10000, закрили за 5000. Але дзвонити і домовлятися тільки тоді, коли вже є сумма на руках і готові погашатиВ мене тіло 8, пролангаціями заплатила 36000. Платити переслала з березня, зразу продали таліону. Через скільки вам така пропозиція прийшла? Бо мені лише дзвонять не присилають пропозицій навіть за тіло
Тело 8, заплатили 36000, ещё заплатить 4000?? вот это народ...З ними треба домовлятися. З вашими пролонгаціями, можете сміливо дзвонити або писати, що 4000 одним платежем і гарантійка. Я так робила. Тіло було 10000, закрили за 5000. Але дзвонити і домовлятися тільки тоді, коли вже є сумма на руках і готові погашати
Закон дозволяєЯ читал что даже сама продажа кредита-незаконное дело.
А насчитывать пеню,штрафы и проценты во время ВП это тоже законно?Закон дозволяє
Відсотки можна, пеню та штрафи ніА насчитывать пеню,штрафы и проценты во время ВП это тоже законно?
Так поясніть рідним що ви все вже виплатили сповна і скиньте груз з плечей.Всем привет. Я взял кредит до войны в манивео 4922 грн, стабильно платил пролонгации, заплатил 7300 пролонгациями, в прошлом месяце перестал платить, это мой первый кредит, переживаю чтобы не было суда. Сейчас просят 4922 грн тело и 3800 проценты. Надоело платить проценты, просрочка 21 день на данный момент,сегодня прислали смс о продаже кредита талиону +, будут ли родственникам звонить после продажи кредита? Я читал что даже сама продажа кредита-незаконное дело. Приложение от манивео никогда не скачивал, номера им никакие не давал,только свой основной номер. Помогите советом.
Та я теж думаю що досить їх годувати, але не знаю чи є можливість, що за менше спишуть без судуТело 8, заплатили 36000, ещё заплатить 4000?? вот это народ...
Уже им объяснял, они все равно мне не верят и считают что до сих пор есть кредит у меня,переубедить невозможно,пытался несколько разТак поясніть рідним що ви все вже виплатили сповна і скиньте груз з плечей.
А таліон чи будь-яких інших попрошаєк шліть у відомому напрямку.
Из 8 заплатить 36 это "накормить"? щедрая душа...Та я теж думаю що досить їх годувати, але не знаю чи є можливість, що за менше спишуть без суду
Придиратися до слів зараз останнє, що мені від вас потрібно. Не маєте поради ? Проходьте повз, дякую!Из 8 заплатить 36 это "накормить"? щедрая душа...
По факту не виплатив і будуть турбувати, як не маніки поки не продадуть, так потім коллектори. В цій ситуації краще дочекатися продажу тіалону, з нима можно домовитися через певний час і закрити за 25% - 50% тіла кредиту, без відсотків нарахованих. А взагалі то яку стратегію приймати у відносинах з нима особисто вам.Так поясніть рідним що ви все вже виплатили сповна і скиньте груз з плечей.
А таліон чи будь-яких інших попрошаєк шліть у відомому напрямку.
Дякую за лікбєз, але мабуть ви трішки не тому написали.По факту не виплатив і будуть турбувати, як не маніки поки не продадуть, так потім коллектори. В цій ситуації краще дочекатися продажу тіалону, з нима можно домовитися через певний час і закрити за 25% - 50% тіла кредиту, без відсотків нарахованих. А взагалі то яку стратегію приймати у відносинах з нима особисто вам.
Бляха, а можна з тобою якось в тг поговорити, поради потрібні щодо кредитів, просто я в цьому зелений а набрав 30к (хоча полазивши по форумі, бачу що це або норма або навіть не середній рівень хехе)По факту не виплатив і будуть турбувати, як не маніки поки не продадуть, так потім коллектори. В цій ситуації краще дочекатися продажу тіалону, з нима можно домовитися через певний час і закрити за 25% - 50% тіла кредиту, без відсотків нарахованих. А взагалі то яку стратегію приймати у відносинах з нима особисто вам.
Це лайтова студенська заначка))набрав 30к (хоча полазивши по форумі, бачу що це або норма або навіть не середній рівень хехе)