Манівео передали борг Таліону

• Автор теми Автор теми vasyaa49
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 139
  • Перегляди Перегляди 7K
Прислал мне талион вот эту фи....
Что мне с ним делать ? Или как обычно на костер ?

Вкладення

• IMG_20230717_085008.webp
    IMG_20230717_085008.webp
    75.4 Кб · Перегляди: 129
  • IMG_20230717_083956.webp
    IMG_20230717_083956.webp
    35.7 Кб · Перегляди: 110
Цікаво, а якщо колектор раптово набере серед знайдених пов'язаних з боржником номерів, когось по типу з ГШ, СБУ чи ГПУ? Буде далі йому наярювати??

Цікаво, а якщо колектор раптово набере серед знайдених пов'язаних з боржником номерів, когось по типу з ГШ, СБУ чи ГПУ? Буде далі йому наярювати??
А їм дебілам по барабану кому дзвонити.
На форумі щось подібне колись було вродє, не можу пригадати кому... чи то поліція була чи то прокуратура.

Монетка на автодозвон колишнього депутата ВР ставила, а тут такі дрібниці

А їм дебілам по барабану кому дзвонити.
На форумі щось подібне колись було вродє, не можу пригадати кому... чи то поліція була чи то прокуратура.
Поліція охорони була і ДСНС

Выездной группы))
А мені слони писали що приїдуть))) жду, може ворота пофарбують, я по місцю реєстрації 3 роки не була, у мене там мужчина переселенець живе, його навіть ієгови зі своєї церкви вигнали, то слони мабуть точно не переживуть такого спілкування ???

А мені слони писали що приїдуть))) жду, може ворота пофарбують, я по місцю реєстрації 3 роки не була, у мене там мужчина переселенець живе, його навіть ієгови зі своєї церкви вигнали, то слони мабуть точно не переживуть такого спілкування ???
Блін ,кинеш мій адрес - дам в лічку ,хочу особисто зустріти і поспілкуватись ?

Назад
Угорі