Гато
Читач
- Дописи
- 20165
- Реакції
- 37332
- Бали
- 6240
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
МатомКак его послать его .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
МатомКак его послать его .
Ще раз: НАВІЩО ви з ними взагалі розмовляєте?Звонит один там х...
Щоб відчепились - заплатіть.Звонит один там х... Опять и говорит ,когда будете платить 3000. Нужно платить. И будем составлять график. Как его послать его . Чтоб отвял от всех ?
Вам потрібно не вибачатись, бо немає за що, а зрозумітиВсем спасибо . Настырный некий Максим Петрович. Уж нервы шалить опять начинают.
Извините. Что опять зае... (
Ти бачив маршрутний лист?))Zorro89, Максим Петрович идёт по тому же маршруту, что и все остальные
Дик він його складавТи бачив маршрутний лист?))
Буду изучать )Ти бачив маршрутний лист?))
Мы его сформировали ещё с 2018 года.Ти бачив маршрутний лист?))
Наверное вы им сильно понравились, раз не хотят вас забывать))Ну во вже перші звонки рідним від них
Типу срозуміли що я не беру трубку , даже прислали смс татові
А їм не надоїло вот таке робити)
Не могли забуди та і все
Ох так так, всего то сумма 11.217Наверное вы им сильно понравились, раз не хотят вас забывать))
Сумма больше, забыли))Ох так так, всего то сумма 11.217
Чого б це мене забуди ))
Ох вам везеСумма больше, забыли))
Они не тихие, и не мирные)) А что тут можно сделать: либо платить, либо морозить)) Я выбрала второй вариант))Ох вам везе
Но чогось думала що вони тихі мирні , ага
Щось їм не подобаеться , але що мені с ними робити
Боже надоїли
Я також , але моя родина цього не розуміє ,Они не тихие, и не мирные)) А что тут можно сделать: либо платить, либо морозить)) Я выбрала второй вариант))
Тогда полный игнор)) Если вы и ваши родственники перестанут с ними разговаривать, быстрее отстанут))Я також , але моя родина цього не розуміє ,
хотя вони знают про інших контор , а вот про них ні
Хотя рік вони звонили тілки мені або мовчали , але ні щось ще хотят зробити , щоб я не забула про них))
Я була би рада закрити їх всіх і забуди , як страшний сон
Але нажаль зараз це важко
Та з ними ніхто не говорить, але в тата є звичка піднімати слухавкуТогда полный игнор)) Если вы и ваши родственники перестанут с ними разговаривать, быстрее отстанут))
Пока папа будет поднимать трубку, пока и будут звонить))Та з ними ніхто не говорить, але в тата є звичка піднімати слухавку
в мене і в мами антиспам , так що майже нікто не думае про них