Манівео. Історія не закінчується...

• Автор теми Автор теми Dark_magic
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 37
  • Перегляди Перегляди 2K
Хорошо хоть квартиру не продали для погашения долга.
Но судя по ответу Нацкома, такое ощущение что Вы помимо 7 тыс добрали до 20 тыс, как это возможно у многих шараг, да и другого обьяснения нет почему нарисовалась такая сумма.
У меня при теле 6500 накрутили за месяц ну в 2-3 раза больше сумму, но не в 6 раз никак.
У всех по-разному. У меня Х4

Останнє редагування:
Ви то може ні, але находяться такі лошари як я , що платять все)))
Я їх ще давно заплатила...тоді страх та паніка керували. Якось до того я не звикла бути боржником)))
Ну сейчас Вы понимаете, что быть заемщиком, заметьте не должником, который не отдает ради принципа и кстати по закону, гораздо лучше, чем быть нагло обманутым и обобранным?
Мы здесь, как раз те люди, которые воспротивились этой неприкрытой и подлой афере, под названием МфЧмо.
Да и беда не столько в том, что Вы их озолотили, это Ваш поступок и опыт, а в том, что они и дальше так будут поступать с остальной массой населения страны. Вот в чем беда и проблема.

Ну сейчас Вы понимаете, что быть заемщиком, заметьте не должником, который не отдает ради принципа и кстати по закону, гораздо лучше, чем быть нагло обманутым и обобранным?
Мы здесь, как раз те люди, которые воспротивились этой неприкрытой и подлой афере, под названием МфЧмо.
Да и беда не столько в том, что Вы их озолотили, это Ваш поступок и опыт, а в том, что они и дальше так будут поступать с остальной массой населения страны. Вот в чем беда и проблема.
Ну з досвідом приходить розуміння...я більше не попадуся на таке. Рідні рідні, знайомі та робота попереджені що можуть бути дзвінки. Так що кали більше козирів мати не будуть.
Просто решта населення боїться. Хтось думає що приїдуть і будуть майно описувати, когось погрози лякають, а когось навіть те що оточуючі взнають що в тебе кредити є.
А страх і психологічний тиск робить своє.

Ну з досвідом приходить розуміння...я більше не попадуся на таке. Рідні рідні, знайомі та робота попереджені що можуть бути дзвінки. Так що кали більше козирів мати не будуть.
Просто решта населення боїться. Хтось думає що приїдуть і будуть майно описувати, когось погрози лякають, а когось навіть те що оточуючі взнають що в тебе кредити є.
А страх і психологічний тиск робить своє.
Еще бы понимание этого приходило до того, как отдашь им кучу денег....

такое чувство, что у некоторых наших форумчан родные-скрытые миллионеры))
когда готовы отдавать такие суммы одной сомнительной конторе??‍♀️
Некоторые просто не знают что это за шараги, боятся что в суд подадут и т.д. Потому и платят , или боятся что бы близкие ничего не узнали.

Не зрозуміла?
Тобто батьки манікам відстігнули 37 косарів,а Ви далі кредитуєтеся в інших шарагах і продовжуєте їх годувати?
Ні, я крім маніків ще маю багато шараг. Але не беру в них
У ваших батьків є вільні десятки тисяч грн?А якого ж беня,вибачте,ви брали цей займ?
Тут все гірше, батьки в кредит взяли цю суму.
Я їх
Не зрозуміла?
Тобто батьки манікам відстігнули 37 косарів,а Ви далі кредитуєтеся в інших шарагах і продовжуєте їх годувати?
Я їх не годую. Хіба за тіло кредиту віддавати тепер буду.

Я їх
Мда...

Я їх
Я мабуть щось трішки не розумію.
Якщо Ваші батьки оплатили маніків і Ви вже написали в нацком і навіть відповідь отримали від нацкому,то це мінімум пройшло 2-3 місяці.
А алекскредит у Вас ще не на прострочці.
Це виходить,що Ви або його пролонгуєте або перекредитовуєтеся.
Хоча кажете,що за тіло кредиту віддавати будете.
Вибачте,або я тупа,щось не розумію у Вашій історії.Або Ви щось не договорюєте?

Некоторые просто не знают что это за шараги, боятся что в суд подадут и т.д. Потому и платят , или боятся что бы близкие ничего не узнали.
мне не понять людей, которые берут займы, а потом их же родные отдают шарагам (в данном случае одной!! шараге) несколько десятков тыс. гривен??‍♀️

Мда...

Я мабуть щось трішки не розумію.
Якщо Ваші батьки оплатили маніків і Ви вже написали в нацком і навіть відповідь отримали від нацкому,то це мінімум пройшло 2-3 місяці.
А алекскредит у Вас ще не на прострочці.
Це виходить,що Ви або його пролонгуєте або перекредитовуєтеся.
Хоча кажете,що за тіло кредиту віддавати будете.
Вибачте,або я тупа,щось не розумію у Вашій історії.Або Ви щось не договорюєте?
Алексами я перекредитовувала один кредит ще майже місяць тому. Я їх останніми брала. Скоро платіж якраз. Поки вони єдині без прострочки

мне не понять людей, которые берут займы, а потом их же родные отдают шарагам (в данном случае одной!! шараге) несколько десятков тыс. гривен??‍♀️
Просто, наверное, поx@исты. Я сам такого не понимаю

Маники совсем головой тронулись, с 089 звонят не прекращая, и все окружение

Назад
Угорі