Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Дайте номер этого "уголовника" мамкиного, узнаю, что он там предъявит, как обозначит себя.дали на продзвон уголовніку,
Малолетка обиженный. Не переживайте. В блок и все.який вкриває матом всіх, кого чує. Несе погрози.
0632050299 зовут Виктор отчество не помню. По кредиту Евгения. Он кошмарит всех. Сегодня меня директор уволил из-за этогоДайте номер этого "уголовника" мамкиного, узнаю, что он там предъявит, как обозначит себя.
Малолетка обиженный. Не переживайте. В блок и все.
І у Вас цей Віктор був? Де вони набирають таких "красунчиків"ВІн ще п‘яний любить звонити! Прозвон всю ніч. Но на довго його не вистачило. Ігнор зробив своє
Спасибо)) напишете как все прошло)Yevgesha, благодарю)
Я не буду договариваться, просто хочу узнать кто он по жизни, кем себя обозначит этот мамкин бандин
Спасибо)) напишете как все прошло)Yevgesha, благодарю)
Я не буду договариваться, просто хочу узнать кто он по жизни, кем себя обозначит этот мамкин бандин
Той самий ВікторВот и моей сестре такой "умник" писал)
Я не знаю,я с ними не общаюсь. Сестра продуктивно пообщалась и он её заблокировал)Спасибо)) напишете как все прошло)
Той самий Віктор
Молодець сестра))Я не знаю,я с ними не общаюсь. Сестра продуктивно пообщалась и он её заблокировал)
Хто зна як його звати він при розмові казав Олександр, потім Женя... ми вже самі заплутались... він таааакий п‘янющий до нас наярював, що й сам не пам‘ятав як його назвали.І у Вас цей Віктор був? Де вони набирають таких "красунчиків"
Спасибо)) напишете как все прошло)
Завтра питання мого звільнення через колекторів. Чи зможу я влаштуватися на нормальну роботу? ((( адже всі нормальні роботодавці пробивають черес СБУ. Цікаво, як це може відбитись на працевлаштуванніЯкі вони всі грозні і ділові по ту сторону экрану.А насправді чудо з підборіддям у прищах вирішило ,що він щось може.Кошмар.
Хто шукає той завжди знайде.Кредити це не кінець життя,вони є у кожного.Не зациклюйтесь на них.А вашому начальству і далі дзвонитимуть.Ваше звільнення нічим їм не допоможе.Завтра питання мого звільнення через колекторів. Чи зможу я влаштуватися на нормальну роботу? ((( адже всі нормальні роботодавці пробивають черес СБУ. Цікаво, як це може відбитись на працевлаштуванні
Читала на форумі, що багато директорів посилали подібних персонажів і працювали далі. А в мене зовсім інакше. Ну нічого, давно хотіла міняти роботу)))Хто шукає той завжди знайде.Кредити це не кінець життя,вони є у кожного.Не зациклюйтесь на них.А вашому начальству і далі дзвонитимуть.Ваше звільнення нічим їм не допоможе.
Тим більше.Повірте,захочете поміняєте,і будете працювати.Головне не боятися змін.Удачі вам.Читала на форумі, що багато директорів посилали подібних персонажів і працювали далі. А в мене зовсім інакше. Ну нічого, давно хотіла міняти роботу)))
Дякую ?Тим більше.Повірте,захочете поміняєте,і будете працювати.Головне не боятися змін.Удачі вам.![]()