Маніфою кошмарять всіх

• Автор теми Автор теми Yevgesha
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 2K
Завтра питання мого звільнення через колекторів. Чи зможу я влаштуватися на нормальну роботу? ((( адже всі нормальні роботодавці пробивають черес СБУ. Цікаво, як це може відбитись на працевлаштуванні
Ти не Євгеша Ти справжній Ярик.Хто тобі таке сказав,що тебе через СБУ пробивати будуть?От їм нема чим зайнятись як твої борги рахувати,Ти ам в це віриш?))

Ти не Євгеша Ти справжній Ярик.Хто тобі таке сказав,що тебе через СБУ пробивати будуть?От їм нема чим зайнятись як твої борги рахувати,Ти ам в це віриш?))
?Служба безпеки. О ☝️

?Служба безпеки. О ☝️
Ніяк,бо це вже може бути порушенням закону про захист персональних данних,ти так не гадала?Тим паче що вони нового дізнаються якщо ти їм все сама скажешь?Кредит не впливає на працевлаштування,навпаки,якщо є борги,от людина може та буде більше працювати,це моя позиція.

Ніяк,бо це вже може бути порушенням закону про захист персональних данних,ти так не гадала?Тим паче що вони нового дізнаються якщо ти їм все сама скажешь?Кредит не впливає на працевлаштування,навпаки,якщо є борги,от людина може та буде більше працювати,це моя позиція.
Дякую за підтримку і цінну пораду☺️

Назад
Угорі