Маніфою кошмарять всіх

• Автор теми Автор теми Yevgesha
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 2K

Yevgesha

Форумчанин
Дописи
153
Реакції
67
Бали
3625
Yevgesha не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Підкажіть, будь ласка, куди звернутися? Поліція, прокуратура? Розмова записана. Маніфою дали на продзвон уголовніку, який вкриває матом всіх, кого чує. Несе погрози.

дали на продзвон уголовніку,
Дайте номер этого "уголовника" мамкиного, узнаю, что он там предъявит, как обозначит себя.
який вкриває матом всіх, кого чує. Несе погрози.
Малолетка обиженный. Не переживайте. В блок и все.

Дайте номер этого "уголовника" мамкиного, узнаю, что он там предъявит, как обозначит себя.

Малолетка обиженный. Не переживайте. В блок и все.
0632050299 зовут Виктор отчество не помню. По кредиту Евгения. Он кошмарит всех. Сегодня меня директор уволил из-за этого

ВІн ще п‘яний любить звонити! Прозвон всю ніч. Но на довго його не вистачило. Ігнор зробив своє

Yevgesha, благодарю)
Я не буду договариваться, просто хочу узнать кто он по жизни, кем себя обозначит этот мамкин бандин

ВІн ще п‘яний любить звонити! Прозвон всю ніч. Но на довго його не вистачило. Ігнор зробив своє
І у Вас цей Віктор був? Де вони набирають таких "красунчиків"
Yevgesha, благодарю)
Я не буду договариваться, просто хочу узнать кто он по жизни, кем себя обозначит этот мамкин бандин
Спасибо)) напишете как все прошло)

А мені от цей «красуньчик» заважає з топ кредиту теж хочу щось накалякати на нього...достав жесть як

Вкладення

• 9DF57C42-1A64-4EBE-9AB5-8EA07FB4646F.webp
    9DF57C42-1A64-4EBE-9AB5-8EA07FB4646F.webp
    26.1 Кб · Перегляди: 128
Вот и моей сестре такой "умник" писал)

Вкладення

• Screenshot_20210616-161719.webp
    Screenshot_20210616-161719.webp
    77.5 Кб · Перегляди: 128
Які вони всі грозні і ділові по ту сторону экрану.А насправді чудо з підборіддям у прищах вирішило ,що він щось може.Кошмар.

Я смотрю, что они активизировались по всем фронтам). Зашёл сегодня на биржу микрозадач, а там вагон их заданий с написанием положительных отзывов о том, какой это прекрасный сервис.

Останнє редагування:
Yevgesha, благодарю)
Вот и моей сестре такой "умник" писал)
Той самий Віктор

І у Вас цей Віктор був? Де вони набирають таких "красунчиків"

Хто зна як його звати він при розмові казав Олександр, потім Женя... ми вже самі заплутались... він таааакий п‘янющий до нас наярював, що й сам не пам‘ятав як його назвали.
Але не довго, потім робот звонив з компанії день 2 тижні і запропонували тіло...

Які вони всі грозні і ділові по ту сторону экрану.А насправді чудо з підборіддям у прищах вирішило ,що він щось може.Кошмар.
Завтра питання мого звільнення через колекторів. Чи зможу я влаштуватися на нормальну роботу? ((( адже всі нормальні роботодавці пробивають черес СБУ. Цікаво, як це може відбитись на працевлаштуванні

Завтра питання мого звільнення через колекторів. Чи зможу я влаштуватися на нормальну роботу? ((( адже всі нормальні роботодавці пробивають черес СБУ. Цікаво, як це може відбитись на працевлаштуванні
Хто шукає той завжди знайде.Кредити це не кінець життя,вони є у кожного.Не зациклюйтесь на них.А вашому начальству і далі дзвонитимуть.Ваше звільнення нічим їм не допоможе.

Хто шукає той завжди знайде.Кредити це не кінець життя,вони є у кожного.Не зациклюйтесь на них.А вашому начальству і далі дзвонитимуть.Ваше звільнення нічим їм не допоможе.
Читала на форумі, що багато директорів посилали подібних персонажів і працювали далі. А в мене зовсім інакше. Ну нічого, давно хотіла міняти роботу)))

Читала на форумі, що багато директорів посилали подібних персонажів і працювали далі. А в мене зовсім інакше. Ну нічого, давно хотіла міняти роботу)))
Тим більше.Повірте,захочете поміняєте,і будете працювати.Головне не боятися змін.Удачі вам.❤️

Назад
Угорі