МаніБум НЕАДЕКВАТИ!!!

• Автор теми Автор теми Максим
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 50
  • Перегляди Перегляди 8K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Пролонгуйте або закрийте кредит СЬОГОДНІ. Немає грошей- продавайте речі чи техніку. Про наслідки Ви знаєте.0444909990 . Прислали мені сьогодні. Це просто клоуни не ведіться на їхні погрози і шантаж . Вони просто кали

André, Мені не раз таке слали,просрочка більше місяця.Позвонили до мами тепер я їх морожусь.З тіла 3750 хочуть на сьогоднішній день 14000.

А мне вот такое прислали. Только сто. Вот думаю послать или пускай там пишет

Вкладення

• Screenshot_20190513-183826.webp
    Screenshot_20190513-183826.webp
    50.1 Кб · Перегляди: 56
Serhii Dolg, долго ждать придется

Хто що мав із ними, підкажіть? Взяв кредит 7к, не перший раз, але пішла прострочка, вліпили 25 тисяч їм віддати, таких грошей віддавати нема та і не буду!!! Дзвонить неадекват, погрожує, говорить різну фігню, співає гімн росії і каже що з ЛНР, мало того, дзвонять до кума і тестя, номера їх я в анкеті не давав, але де вони їх взяли? Моряльний тиск сильний, де-коли смішно, а буває вже хоч мило і шнурок готуй. Що робити і хто мав із ними справу, що їм казати по телефону щоб хоч трохи схаменулись?

А манівео, на 3 день прострочки, списали всі гроші з карточки, а на 4 день протермінування, з 3.400грн кредиту, вліпили 15.600грн їм віддати!!!
Хто що мав із ними, підкажіть? Взяв кредит 7к, не перший раз, але пішла прострочка, вліпили 25 тисяч їм віддати, таких грошей віддавати нема та і не буду!!! Дзвонить неадекват, погрожує, говорить різну фігню, співає гімн росії і каже що з ЛНР, мало того, дзвонять до кума і тестя, номера їх я в анкеті не давав, але де вони їх взяли? Моряльний тиск сильний, де-коли смішно, а буває вже хоч мило і шнурок готуй. Що робити і хто мав із ними справу, що їм казати по телефону щоб хоч трохи схаменулись?

А манівео, на 3 день прострочки, списали всі гроші з карточки, а на 4 день протермінування, з 3.400грн кредиту, вліпили 15.600грн їм віддати!!!

Вкладення

• Screenshot_2019-05-13-20-48-11.webp
    Screenshot_2019-05-13-20-48-11.webp
    44.6 Кб · Перегляди: 95
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі