👨‍💻 Питання до юриста. Куток позичальника

Добрый вечер! Благодарю за статью. Подскажите, пожалуйста, был суд, упрощённое производство. Писала отзыв и заперечення на відповідь на відзив. Пришло решение суда в открытом конверте (лежало во дворе). На первом листе написано, что они мне выслали копию заочного решения. Дальше идёт само решение, но без слова "заочное". Является ли это нарушением? В суд не ходила.
Добрый.
Если вы подавали отзыв, то решение уже не может быть заочным.
Суд точно получил ваш отзыв? Он упоминается в решении суда?
И что по результатам?

Вітаю. Маю у власності дім та земельну ділянку для його обслуговування, не зареєстрований в ньому, адреса реєстрації у мене інша, а фактично проживаю в третьому місці, змінити не можу, бо військовозобов'язаний. Іншого майна не маю, не маю дітей та сім'ї. У процесі проведення процедури банкрутства фізичної особи може включитися дім до ліквідаційної маси?
На перший погляд - так, може.
Але краще отримати консу в спєца по банкрутству.

Вітаю, чи відносяться до категорії захищених осіб батьки діючих військовослужбовців за контрактом?

Добрый.
Если вы подавали отзыв, то решение уже не может быть заочным.
Суд точно получил ваш отзыв? Он упоминается в решении суда?
И что по результатам?

На перший погляд - так, може.
Але краще отримати консу в спєца по банкрутству.
Суд точно получал мой отзыв, об этом указано в решении. А вот заперечення на ответ на отзыв судья проигнорировала, хотя точно его получала. Иск банка удовлетворила частично, чуть больше половины суммы скосила. Меня ещё удивило, что в решении она указала 206 статью ЦПК. Хотя я не заявляла, что признаю иск.

Суд точно получал мой отзыв, об этом указано в решении. А вот заперечення на ответ на отзыв судья проигнорировала, хотя точно его получала. Иск банка удовлетворила частично, чуть больше половины суммы скосила. Меня ещё удивило, что в решении она указала 206 статью ЦПК. Хотя я не заявляла, что признаю иск.
Ну... Тут нужно читать.
Но решение точно не заочное)

Чи є суттєвим порушенням не ознайомлення з стороною захисту витрибуваної довідки з банку про зарахування коштів, причому навіть в є суд не підгрузили після заяви про переведення справи велектрониий вид. І завдяки цій довідці призначили всі хотілки

Чи є суттєвим порушенням не ознайомлення з стороною захисту витрибуваної довідки з банку про зарахування коштів, причому навіть в є суд не підгрузили після заяви про переведення справи велектрониий вид. І завдяки цій довідці призначили всі хотілки
Суттєве порушення, якщо сторона відповідача не була ознайомлена із доказом. Особливо, якщо клопотали до суду про таке ознайомлення.
Про це треба написати в апеляційній скарзі.
Але я б особливо не сподівався, що тільки на цій підставі суд апел. інстанції скасує рішення першої інстанції.

Суттєве порушення, якщо сторона відповідача не була ознайомлена із доказом. Особливо, якщо клопотали до суду про таке ознайомлення.
Про це треба написати в апеляційній скарзі.
Але я б особливо не сподівався, що тільки на цій підставі суд апел. інстанції скасує рішення першої інстанції.
я так все і написав. та записав вхід в є суд з демонстрацією відсутності тієї довідки, але там ще багато косяків було. Дякую за відповідь

Сестру терроризирует звонками за мои кредиты. Хотелось бы как то освободить её от этих атак. Она не контактная особа. Можно ведь написать уполномоченному ВР Украины?
Хай сестра подасть заяву в кібер поліцію. Чудодійна таблетка. Особливо мені допомогла.

Що в найгіршому випадку може бути після програного суду від МФО (припустим я не захищався і програв справу).
1. На мене майно не оформлено.
2. Офіційної зп немає.

Що в найгіршому випадку може бути після програного суду від МФО (припустим я не захищався і програв справу).
2. Офіційної зп немає.
Відкриють вп заблокують всі рахунки в банках

2. Офіційної зп немає.
Прочитайте це:

Есть ли какие-то ограничения по сумме возврата процентов? Если договор составлен "правильно " то через суд могут удовлетворить и х5 и х10 ? Допустим тело 1000, могут ли через год подать в суд и присудить 10 000?

Есть ли какие-то ограничения по сумме возврата процентов? Если договор составлен "правильно " то через суд могут удовлетворить и х5 и х10 ? Допустим тело 1000, могут ли через год подать в суд и присудить 10 000?
Якщо не будете захищатися в суді, то 90% що суд задовільнить всі хотєлки кредитора, бо суду все одно.

Таких ограничений нет. Ограничения существуют только для размера насчитанных пеней и штрафов.

Відкриють вп заблокують всі рахунки в банках
А разблокировать счёт же можно 1 зарплатный, только не понятно, одни пишут что средствами на этом счету можно пользоваться как раньше, другие что в распоряжении 2минималки, остальное заморожены, от чего зависит хз.

И ещё одни пишут что по 2 и больше ВП могут снимать 20-40-50% с зп, другие что независимо от количества ВП снимают 20%. От чего и это зависит.

Это как-бы тоже мой вопрос по теме и к юристам и к тем у кого уже открыты ВП...

А разблокировать счёт же можно 1 зарплатный, только не понятно, одни пишут что средствами на этом счету можно пользоваться как раньше, другие что в распоряжении 2минималки, остальное заморожены, от чего зависит хз.

И ещё одни пишут что по 2 и больше ВП могут снимать 20-40-50% с зп, другие что независимо от количества ВП снимают 20%. От чего и это зависит.

На скільки я зрозумів по ВП зі стягнення кредитів, то не більше 20% від ЗП і не вашливо скільки ВП. Якщо є ВП по аліментах, то 50%. Можу помилятися.

На скільки я зрозумів по ВП зі стягнення кредитів, то не більше 20% від ЗП і не вашливо скільки ВП. Якщо є ВП по аліментах, то 50%. Можу помилятися.
Якщо одне виконавче, то 20%, а якщо більше, то 50%. Тут уже від бухгалтера залежить, є такі "самки собаки"що можуть і всю зарплату пересилати.
70% платять, якщо сталась травма і винуватець оплачує аліменти.

Так "розблокувати" можна, але в судовому порядку (в більшості випадків).Якщо цікаво ознайомтесь з дописом та постановою ВСУ від 12.02.2025р. На сьогодні ( поки що ) це можливо.... як не дивно здоровий глузд починає брати гору, після змін до ЗУ "Про виконавче провадження" від "мудрого" Порошенка та його бригади... ВСУ на 8 рік( хоча раніше вже була постанова ВП ВСУ з подібними висновками) починає на кінець доходити, що для чогось...колись в законі не дурні люди передбачили % градацію стягнення з боржника.

Вкладення

Назад
Угорі