👨‍💻 Питання до юриста. Куток позичальника

Адекватные вопросы. Посильные и короткие ответы.
Основной блог юриста:
Вітаю!
Як Ви оцінюєте наступні докази недійсності правочину за договором відступлення права вимоги між Дельта банком (ФГВФО) і ТОВ Кон. С.:
1) Цей договір підписаний з боку Дельти (ФГВФО) не уповноваженою особою - представником Кадирова В.В., так як Кадирова В.В. - уповноважену особу Фонду на ліквідацію Дельта банка за місяць до цього було замінено на іншу особу відповідно рішенню №1183 Фонду, оприлюдненому на його офіційному сайті.
2) Відсутня довіреність цього представника Кадирова В.В. і відсутня довіреність представника ТОВ Кон. С., підписавших цей договір.
При цьому цей договір нотаріально посвідчений.
3) Відповідно законодавства України цей договір мала право підписувати з боку Дельти (ФГВФО) тільки уповноважена особа Фонду особисто і безпосередньо - Матвієнко А.А.?

Вітаю!
Як Ви оцінюєте наступні докази недійсності правочину за договором відступлення права вимоги між Дельта банком (ФГВФО) і ТОВ Кон. С.:
1) Цей договір підписаний з боку Дельти (ФГВФО) не уповноваженою особою - представником Кадирова В.В., так як Кадирова В.В. - уповноважену особу Фонду на ліквідацію Дельта банка за місяць до цього було замінено на іншу особу відповідно рішенню №1183 Фонду, оприлюдненому на його офіційному сайті.
2) Відсутня довіреність цього представника Кадирова В.В. і відсутня довіреність представника ТОВ Кон. С., підписавших цей договір.
При цьому цей договір нотаріально посвідчений.
3) Відповідно законодавства України цей договір мала право підписувати з боку Дельти (ФГВФО) тільки уповноважена особа Фонду особисто і безпосередньо - Матвієнко А.А.?
Це маю оцінити не я, а суд під час розгляду.
Але обов'язково це вказуйте.

Доброго дня , маю рішення суду , готова оплатити ( влаштовує ) , виконавцю ще не передали , буду з єапаб вирішувати , як правильно внести оплату ( що зазначити при оплаті , -добровільне рішення по справі …? Так )? Також є судовий збір вказаний , як оплачується він ? Окремо ? Буду вдячна за відповідь

Доброго дня , маю рішення суду , готова оплатити ( влаштовує ) , виконавцю ще не передали , буду з єапаб вирішувати , як правильно внести оплату ( що зазначити при оплаті , -добровільне рішення по справі …? Так )? Також є судовий збір вказаний , як оплачується він ? Окремо ? Буду вдячна за відповідь
Добрий.
А чому не розглядаєте варіант подання апеляційної скарги на рішення суду?

Добрий.
Суд був , рішення влаштовує, від заявленої суми що вони хотіли , я сплачу 30% , мені підходить.

Ок.
Треба взнати їх банківські реквізити.
Призначення платежу: "Виконання рішення суду від _____________ у справі №___________"

Останнє редагування:
Ок.
Треба взнати ї банківські реквізити.
Призначення платежу: "Виконання рішення суду від _____________ у справі №___________"
Дякую 🌷а судовий збір сплачується окремо чи разом ? Це мій перший суд був , ще не знаю ньюансів .

Все разом позивачу
П
Добрий.
Підкажіть будь ласка які шанси в апеляційному суді бо по рішення районного суду майже нічого не змінилося з 98 64
Це за багато ...

Підкажу.
Але нічого не зрозумів із вашого допися
Я маю на увазі які шанси в апеляційному суді на перегляд рішення в кращу сторону по єпаб розвивався на 98000 а суд виніс рішення про стягнення з мене 65000

Я маю на увазі які шанси в апеляційному суді на перегляд рішення в кращу сторону по єпаб розвивався на 98000 а суд виніс рішення про стягнення з мене 65000
Треба ж матеріали читати...
Я на відстані не вмію)

Не цитируйте свои же сообщения

Добрий вечір! Прошу допомоги з такого питання: суд задовільнив на користь укр.кредит. фінанс вони подавали апеляцію, бо вперше їм відмовили. Тепер що робити мені, хто з таким стикався допоможіть 🙏🙏🙏 є ж якийсь варіант, вихід щоб їх подолати.

Добрий вечір! Прошу допомоги з такого питання: суд задовільнив на користь укр.кредит. фінанс вони подавали апеляцію, бо вперше їм відмовили. Тепер що робити мені, хто з таким стикався допоможіть 🙏🙏🙏 є ж якийсь варіант, вихід щоб їх подолати.
Добрий. Пишіть в наш бот.
Посилання у підписі.

Пришло в дию повідомлення про передачу інформації про борг від отп банку передачі справи на Хориву. що це значить?

Вітаю. Маю у власності дім та земельну ділянку для його обслуговування, не зареєстрований в ньому, адреса реєстрації у мене інша, а фактично проживаю в третьому місці, змінити не можу, бо військовозобов'язаний. Іншого майна не маю, не маю дітей та сім'ї. У процесі проведення процедури банкрутства фізичної особи може включитися дім до ліквідаційної маси?

Добрый вечер! Благодарю за статью. Подскажите, пожалуйста, был суд, упрощённое производство. Писала отзыв и заперечення на відповідь на відзив. Пришло решение суда в открытом конверте (лежало во дворе). На первом листе написано, что они мне выслали копию заочного решения. Дальше идёт само решение, но без слова "заочное". Является ли это нарушением? В суд не ходила.

Назад
Угорі