👨‍💻 Питання до юриста. Куток позичальника

Доброго дня. Ситуація така. Виграв суд по признаню виконавчого напису таким що не підлягає виконанню, але не отримав від колекторів повернення судових витрат. Суд зараз це тимчасово окупована територія, рішення суду я втратив. Де і як можливо отримати данне рішення та повернути судовий збір?

Доброго дня. Ситуація така. Виграв суд по признаню виконавчого напису таким що не підлягає виконанню, але не отримав від колекторів повернення судових витрат. Суд зараз це тимчасово окупована територія, рішення суду я втратив. Де і як можливо отримати данне рішення та повернути судовий збір?
Добрий.
Треба дивитись, як Ваш суд змінив територіальність. Тобто який суд замість нього.
Ви отримали в суді виконавчий лист?

Доброго дня. Які можно витребувати докази?

1677070573324.webp

maxzpua, добрий.
Усі, які на Вашу думку, доводять дійсність вимоги фактора: кредитний правочин, докази надання та погашення, договір факторингу, реєстри відступлення.

Доброго дня! ЄАПБ подали в суд, об'єднали два договори в один позов. Суд позов задовільнив повністю на їхню користь, рішення уже на руках. Шукаю юриста для консультації, чи можливо оскаржити чи переглянути рішення.

Доброго здоров'я Сергій.Питання таке-
ВП за ВНН з січня 2022, постанов про розшук, арешт не винесено, але останнім часом виконавець активно робить запити по рахункам та податкам... можливий арешт чи ні ?

Доброго здоров'я Сергій.Питання таке-
ВП за ВНН з січня 2022, постанов про розшук, арешт не винесено, але останнім часом виконавець активно робить запити по рахункам та податкам... можливий арешт чи ні ?
Добрий.
Дивно, що його ще немає.

Добрий.
Дивно, що його ще немає.

Забороняється у період дії воєнного стану примусове виконання виконавчих написів нотаріусів".
Хіба цей закон не чинний вже?

Забороняється у період дії воєнного стану примусове виконання виконавчих написів нотаріусів".
Хіба цей закон не чинний вже?
Ця норма вже виключена.

Вкладення

• Screenshot_20230712-162242_Chrome.webp
    Screenshot_20230712-162242_Chrome.webp
    80.3 Кб · Перегляди: 41
По Вашому посиланню)
Це коли було?
На початку травня 2023 цю норму прибрали з Закону:

Це коли було?
На початку травня 2023 цю норму прибрали з Закону:
Воєнний стан не відмінили ж . Закон чинний...не зрозуміло

Здравствуйте, скажите пожалуйста, есть ли какие то сроки по действию исполнительной надписи ? И чем черевато вообще не делать никаких движений по исполнительной надписи? , если ей уже почти 2 года и кроме как уведомления в Дии ничего больше не происходило.

було - забороняється примусове виконання виконавчих написів нотаріуса

стало - забороняється відкриття виконавчих проваджень на підставі написів нотаріуса

ще не видно різницю?

було - забороняється примусове виконання виконавчих написів нотаріуса

стало - забороняється відкриття виконавчих проваджень на підставі написів нотаріуса

ще не видно різницю?
Ага ,а двадцять відсотків сюди не відносяться ?

Ага ,а двадцять відсотків сюди не відносяться ?
було - припиняється звернення стягнення на заробітну плату, пенсію, стипендію та інший дохід боржника
стало - припиняється звернення стягнення на пенсію, стипендію

Назад
Угорі