Маму розшукує поліція за мої борги

• Автор теми Автор теми Apolo
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 42
  • Перегляди Перегляди 888

Apolo

✩ Premium ✩
Дописи
174
Реакції
48
Бали
913
Apolo не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Подзвонили, до мами зранку сказали що її шукають якийсь майор міліції, назвали адресу поліції міста де вона проживає, сказали що буде на неї кримінальна справа за мої кредити типу що я взяв і не віддаю, і сказали її явитись в відділ поліції дали адресу поліції міста де вона проживає, скажіть будь ласка що це може бути???

Подзвонили, до мами зранку сказали що її шукають якийсь майор міліції, назвали адресу поліції міста де вона проживає, сказали що буде на неї кримінальна справа за мої кредити типу що я взяв і не віддаю, і сказали її явитись в відділ поліції дали адресу поліції міста де вона проживає, скажіть будь ласка що це може бути???
Дзвонілки балуються зранку рано

Без офіційного листа - казки діда Свирида. Дивно, що не сказали, що майор буде на сірому Ланосі 😁

Стара казка про Білого бичка. Старші люди більше і легше піддаються на такі речі. МФО хочуть отримати гроші і їм все рівно хто заплатить Ви, чи Ваша мама.
Хоча юридично це дурня, як на Вашу маму можна завести кримінальну справу, а саме головне за що? Що свій час в куток Вас мало ставила?

Стара казка про Білого бичка. Старші люди більше і легше піддаються на такі речі. МФО хочуть отримати гроші і їм все рівно хто заплатить Ви, чи Ваша мама.
Хоча юридично це дурня, як на Вашу маму можна завести кримінальну справу, а саме головне за що? Що свій час в куток Вас мало ставила?
Вони ще подзвонили до її начальниці, мама дуже переживає, вона інвалід, а ці ****** її чіпають

Вони ще подзвонили до її начальниці, мама дуже переживає, вона інвалід, а ці ****** її чіпають
Тут тільки повний ігнор. Можна звичайно писати скарги. Але це мало допомагає.

Тут тільки повний ігнор. Можна звичайно писати скарги. Але це мало допомагає.
Не мають права дзвонити непрацездатним особам, їм потрібно на пошту направити копію довідки про інвалідність. Але якщо вони такі відбиті та одразу діють не в правовому полі то це не допоможе. В ідеалі записати дзвінок і написати скаргу в НБУ, але вони повинні представитись, що навряд чи було.

Я не знаю, не кажуть, сказали тільки що з поліції, і її треба явитися назвали адресу поліції її міста, і дали телефон якогось майора
Не хочете зателефонувати самі по номеру, що дали мамі? Чи написати «майору»?

Не мають права дзвонити непрацездатним особам, їм потрібно на пошту направити копію довідки про інвалідність. Але якщо вони такі відбиті та одразу діють не в правовому полі то це не допоможе. В ідеалі записати дзвінок і написати скаргу в НБУ, але вони повинні представитись, що навряд чи було.
А як дітям телефонують. Це взагалі вже голова відбита

Не хочете зателефонувати самі по номеру, що дали мамі? Чи написати «майору»?

А як дітям телефонують. Це взагалі вже голова відбита
Це нічого не дасть, а почнеться ще більші дзвінки

Я не знаю навіть хто це

Останнє редагування модератором:
Це нічого не дасть, а почнеться ще більші дзвінки

Я не знаю навіть хто це
Потрібні чіткі дії мами, вона повинна казати дві речі, вас не знає, не дозволяю собі дзвонити, буду скаржитись в поліцію.
Краще взагалі не брати трубку на дзвінки з невідомих номерів
Або, якщо телефон не кнопочний - краще всього встановити програму блокувальник, та налаштувати на блок невідомих номерів.

Потрібні чіткі дії мами, вона повинна казати дві речі, вас не знає, не дозволяю собі дзвонити, буду скаржитись в поліцію.
Краще взагалі не брати трубку на дзвінки з невідомих номерів
Або, якщо телефон не кнопочний - краще всього встановити програму блокувальник, та налаштувати на блок невідомих номерів.
Я вас зрозумів, дякую вам, я її передам те що ви сказали

Назад
Угорі