Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Жорік??? Мамєдов???Я своих товарищей не сдаю! ))
Берите выше)) черный тюльпан))Жорік??? Мамєдов???
Не пали кантору ! ))вот кто и есть легендарный Громов
Куди Чорному тюльпану до Мамєдова???))Берите выше)) черный тюльпан))
Вот так взяли и растоптали тюльпанчика((Куди Чорному тюльпану до Мамєдова???))
Мамєдов- легенда, а вони, в порівнянні з ним, жалюгідні аматори...)

Как Жорик? Как Мамедов?Жорік??? Мамєдов???
Для меня они все :Куди Чорному тюльпану до Мамєдова???))
Мамєдов- легенда, а вони, в порівнянні з ним, жалюгідні аматори...)
Попався!)))Как Жорик? Как Мамедов?
Хорошая конспирация))))
Представляю, как поднимется самооценка у Мамедова, прочитав Ваш пост))Мамєдов- легенда,
Лучше бы у него поднялся приступ гемороя или диареи )))Представляю, как поднимется самооценка у Мамедова, прочитав Ваш пост))
****"", компанія "Таліон +" подає запити до банків для виявлення коштів та інших цінностей, а також подальшу можливість сплати боргу Вашими родичами згідно ст.371 ЦКУ. Майно, що є у спільній власності може бути стягнено, або арештовано у праві спільної сумісної власності з ціллю погашення заборгованості. Попередьте родичів задля уникнення незручних ситуацій! 0800215017
Що в таких ситуаціях робити, чи це тільки лякають?
Перестаньте навіть звертати увагу на такі "Пісюльки"Мне тоже такая смс пришла.Я думаю что просто запугивают и не больше.
Ну, до зірки йому далеко...Представляю, как поднимется самооценка у Мамедова, прочитав Ваш пост))
Наверное, на правах звезды, будет требовать удвоения или устроения зп)))
Насколько помню, только финфорс. Хотя потом может ещё какие-то шараги его использовали.Ну, до зірки йому далеко...
А "легенда" я написала з підтекстом... Пам'ятаю скільки МФО використовувало даний нікнейм, вважаючи, що він принесе їм удачу...
Ну вот опять начинается...голенькая и мокренькая...
Абыдно))) простоНасколько помню, только финфорс. Хотя потом может ещё какие-то шараги его использовали.
Ну вот опять начинается...