Люди работающие в МФО

• Автор теми Автор теми Mihail2111
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 62
  • Перегляди Перегляди 3K
Капец.. Ребят а вы хорошие конспираторы... Прям я в шоке....

Вкладення

• 4664654.webp
    4664654.webp
    35.9 Кб · Перегляди: 22
В каком-то году раскручивал УКГ (универсальная коллекторская группа), это были первые в Украине (т.е. стоял в начале темы), кинули меня на 1050 баксов и еще угрожали уголовным делом за несанкционированный доступ к сайту. Там все давно сменились (начальство), звонил им - поржали насчет МФО

****"", компанія "Таліон +" подає запити до банків для виявлення коштів та інших цінностей, а також подальшу можливість сплати боргу Вашими родичами згідно ст.371 ЦКУ. Майно, що є у спільній власності може бути стягнено, або арештовано у праві спільної сумісної власності з ціллю погашення заборгованості. Попередьте родичів задля уникнення незручних ситуацій! 0800215017

Що в таких ситуаціях робити, чи це тільки лякають?
Мне тоже такая смс пришла.Я думаю что просто запугивают и не больше.
Перестаньте навіть звертати увагу на такі "Пісюльки"
Хто таке Таліон+? на якій підставі і з чийого дозволу вони подають запити?
Немає в них таких повноважень.
Вони навіть Вам, якщо Ви до них звернетесь, нічого не напишуть і не нададуть!!! Лузери!!!
Галімі дзвонілки!!! купили за копійки Ваш борг, а враховуючи як всі поспішають їм платити, можливо взяли Вас в розробку також в борг у того ж МФО.
От і пишуть ахінею.

Представляю, как поднимется самооценка у Мамедова, прочитав Ваш пост))
Наверное, на правах звезды, будет требовать удвоения или устроения зп)))
Ну, до зірки йому далеко...
А "легенда" я написала з підтекстом... Пам'ятаю скільки МФО використовувало даний нікнейм, вважаючи, що він принесе їм удачу...

Ну, до зірки йому далеко...
А "легенда" я написала з підтекстом... Пам'ятаю скільки МФО використовувало даний нікнейм, вважаючи, що він принесе їм удачу...
Насколько помню, только финфорс. Хотя потом может ещё какие-то шараги его использовали.
голенькая и мокренькая...
Ну вот опять начинается...

Назад
Угорі