Люди!! Подскажите пожалуйста?По Сслоун.

• Автор теми Автор теми Тётя мотя
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 21
  • Перегляди Перегляди 2K

Тётя мотя

Форумчанин
Дописи
194
Реакції
79
Бали
68
Тётя мотя не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Зашла в личный кабинет. Там сумма и статус приостановлен.. Что это может обозначать? Кто с таким уже сталкивался???.

а у меня просрочек не было. продлевала и гасила частично каждый день. три дня назад кредитный статус - приостановлен. Звоню, говорят, ждите звонка....сегодня зашла - все на месте.....сумма долга без процентов.....не знаю как теперь быть....
это у ни что, новогодняя акция что-ли...только вот не пойму, раньше хоть частично погашала, а теперь частично наверное нельзя? может кто что подскажет дельное..

Сьогодні вони написали до 10.12.19 мій борг буде передано ФінФорс!! Це при тому що 3.12.19 вони прийняли мій запит на надання документів, а відповіді на нього ще не надали. Що робити?

Сьогодні вони написали до 10.12.19 мій борг буде передано ФінФорс!! Це при тому що 3.12.19 вони прийняли мій запит на надання документів, а відповіді на нього ще не надали. Що робити?
ничего, закрой соц сети, удали фотки с аватарки, требуй договор факторинга, предупреди родных о сути их звонков. Торгуйся. Финфорс это сслоун, тупо меняют гарнитуру и стиль общения

а у меня просрочек не было. продлевала и гасила частично каждый день. три дня назад кредитный статус - приостановлен. Звоню, говорят, ждите звонка....сегодня зашла - все на месте.....сумма долга без процентов.....не знаю как теперь быть....
это у ни что, новогодняя акция что-ли...только вот не пойму, раньше хоть частично погашала, а теперь частично наверное нельзя? может кто что подскажет дельное..
И у меня так было. Приостановлен кредит и пришла смс что продадут долг Фин Форс.Звонил на гарячую линию, ответов нет, дали номер в отдел просрочки хотя займ не был прострочен. Были деньги взял и закрыл. Тишина. Приходят СМС предлагают новый кредит.

Я ні з ким не спілкуюсь, і тільки іноді перевіряю спам-повідомлення. В особисті кабінети не заходжу і не знаю які там суми і що там відбувається
Поки що не бачу сенсу домовлятися, так як закрити навіть тіло не має змоги та і бажання в принципі
На Сслоан я писала заяву в поліцію, про що повідомила їх по електронній пошті і там же просила документи і вони самі просили відправити їм лист укрпоштою
А після отримання запиту вирішили передати.... Дивні люди

Напевно напишу їм знову на електронну
Хай відправляють мані договір пепеуступки
Я в листі (який вони отримала) вказувала що передача моїх даних третім особам в т.ч. колекторам не законна і згоду на передачу цих даних я не давала
Не на ту напали я з них принципово не злізу, будуть мати ще одну заяву до поліції як сінімум

В С1ськах новогодняя акция могут списать часть долга если закрываешь одним платёжем !!!
спасибо за сногсшибательную новость :lol: :lol: :lol:
В С1ськах новогодняя акция могут списать часть долга если закрываешь одним платёжем !!!
вы кем в СС числитесь?

Мне вчера пришло смс ,списываем часть долга ,зайдите в личный кабинет ,но я не захожу) они единственные из моего набора кто за день окончания договора звонят и хамят ,баба какая то - Продлите быстро у вас есть время до трёх ,и не на пару дней а закиньте минимум 500 грн !

Сьогодні почалися дзвінки від фін форс з "невідомий номер" говорить робот що в мене заборгованість перед компанією ФінФорс, для вирішення питання дзвонити за номером.... Ти реально дзвонить кожні 2хв, навіть якщо прослухати повністю, це ***
Вже до сестри подзвонили так само робот, блін так це все не вчасно
Попередній місяць так добре було -тихо, а тут на тобі, всі мене комусь передають/продають/в суд збираються
Кожні три хвилини, якщо точніше. Тільки що передивилася

Назад
Угорі