Листи, які ми отримуємо...

• Автор теми Автор теми $Квіточка$
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 412

$Квіточка$

Форумчанин
Дописи
177
Реакції
150
Бали
1825
$Квіточка$ не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня форумчани! Мене цікавить ось таке питання. Моя свекруха, яка проживає в селі, отримує листи від шараг 2-3 рази на тиждень.. Розносить їх не листоноша. От підкажіть, як і що до чого. Як вони потрапляють до неї? Вибачте, можливо не дуже добре сформулювала запитання, але все ж таки..

Доброго дня форумчани! Мене цікавить ось таке питання. Моя свекруха, яка проживає в селі, отримує листи від шараг 2-3 рази на тиждень.. Розносить їх не листоноша. От підкажіть, як і що до чого. Як вони потрапляють до неї? Вибачте, можливо не дуже добре сформулювала запитання, але все ж таки..
В селе письма розносит только почтальйон
Вот меня другое интересует
Вот неужели нельзя по Укрпочта сделать переадресацию получать по месту жительства...
Ведь в сёлах нет...абон ящика
Сама уже год этим вопросом страдаю...
Укрпочта говорит что у них такого нету...
Возможно только на заказное письмо так делать..
А на простые письма переадресацию не делают

Вот меня другое интересует
Вот неужели нельзя по Укрпочта сделать переадресацию получать по месту жительства...
Ведь в сёлах нет...абон ящика
Сама уже год этим вопросом страдаю...
Укрпочта говорит что у них такого нету...
Возможно только на заказное письмо так делать..
А на простые письма переадресацию не делают
Ні, не листоноша то був, свекруха впізнала жінку яка працює в іншій сфері. Цікаво до чого вона тут...

Ні, не листоноша то був, свекруха впізнала жінку яка працює в іншій сфері. Цікаво до чого вона тут...
Ну так пусть и поинтерисуется у той бабы чё она приносит их,у меня в городе приносит почтальон со всей мукалатурой

Ось свекруха їй випише...., а то втихаря вкинула в ящик і тікати, а ще медсестра....ухххх

Назад
Угорі