Лист-заява виконавцю на розблокування рахунку зарплатного в межах двох мінімальних зарплат

Лорена

Форумчанин
Дописи
212
Реакції
44
Бали
2625
Лорена не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора скажіть будь ласка чи можу я написати виконавцю лист заяву на розблокування рахунку зарплатного в межах двох мінімальних зарплат і чи це взагалі спрацює?

Доброго вечора скажіть будь ласка чи можу я написати виконавцю лист заяву на розблокування рахунку зарплатного в межах двох мінімальних зарплат і чи це взагалі спрацює?
Да, сработает

Можно любой счет так разблокировать на 2 минималки, не обязательно зарплатный.

Таким чином монобанк Вам намікає щоб Ви зняли усі кошти з рахунку, бо буде блок
Наоборот писалось щоб не спішили знімати, а під вечір прилетів мінус.
Але я не тримаю кошти на картах
Мені виконавець наклав арешт на майно, якого в мене немає. І арештував рахунки. Маю один відкритий рахунок в ОБ. Отримую пенсію. Поки не заблокований, але напевно треба наптсати заяау, щоб користуватися коштами в межах двох мінімальних зарплат. Так буде краще.
Як це?
Так. Взірці заяв є на форумі складені нашими юристами.

Це вже залежатиме від вас. Захочете - самі скидатимете суми на рахунок вказаний у ВП.

Все норм, поможем чим зможем)
Підскажіть будь-ласка, щось не розберусь як її заповнити та поставити електроний підпис 🙁😟

Останнє редагування:
Підскажіть будь-ласка як правильно його заповнити і як підписувати, неможу розібратись😰

Підскажіть будь-ласка, щось не розберусь як її заповнити та поставити електроний підпис 🙁😟
Я ж не знаю яку саме заяву ви заповнюєте. Тобто хто автор.
Але вони практично однакові. Заповнюєте шапку, кому ( виконавець такогото округу, адреса, телефон, мейл ) від боржника ( всі ваші дані так само )
Потім вказуєте номер провадження по якому він ( виконавець ) заблокував рахунок.
І вкінці вказуєте номер рахунку у форматі IBAN оформлений в такому то банку.
Підписуєте на порталі дія підпис. Але ви повинні мати електронний ключ (КЕП).
Там все інтуітивно зрозуміло, просто читайте що вас запитують.
Після підпису там запропонує скачати архівом файл ( там буде і заява і ваш підпис наложений ).
От той архів відправляєте виконавцю з коротким описом : прошу розблокуватиданий рахунок і визначити його видатковим.

Я ж не знаю яку саме заяву ви заповнюєте. Тобто хто автор.
Але вони практично однакові. Заповнюєте шапку, кому ( виконавець такогото округу, адреса, телефон, мейл ) від боржника ( всі ваші дані так само )
Потім вказуєте номер провадження по якому він ( виконавець ) заблокував рахунок.
І вкінці вказуєте номер рахунку у форматі IBAN оформлений в такому то банку.
Підписуєте на порталі дія підпис. Але ви повинні мати електронний ключ (КЕП).
Там все інтуітивно зрозуміло, просто читайте що вас запитують.
Після підпису там запропонує скачати архівом файл ( там буде і заява і ваш підпис наложений ).
От той архів відправляєте виконавцю з коротким описом : прошу розблокуватиданий рахунок і визначити його видатковим.
Та ж з сайту ж взяла тут, Ви мені ссилку у відповіді надали, заяву заповнила, тепер не розумію як підписати, в мене у приват банку цей підпис 😟

Та ж з сайту ж взяла тут, Ви мені ссилку у відповіді надали, заяву заповнила, тепер не розумію як підписати, в мене у приват банку цей підпис 😟
В гуглі набираєте Підписати документ дія. І далі робите все,що підказки пишуть. Або в самій дії...там обираєте дія підпис.

Тут все зрозуміло має бути.
Дія, не дає підпис, немає ні ID картки, ні загранки😟
В мене підпис в приват банку
В мене зовсім нічого не виходить, начебто заповнила заяву, а як її зберегти в пдф, не получается, потім роблю вже підпис, написанл, мол все добре, зберігаю, а воно зберігається в якомусь форматі, що потім не відкривається.
Просто жах😣

Дякую, але не треба, попитаю у людей які через це пройшли, допоможуть детальніше
Зробіть скрін, щоб розуміти на якому етапі і що треба пояснити
Ви збираєтесь підписувати електронним підписом чи Дія-підпис ?

Назад
Угорі