Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Да, сработаетДоброго вечора скажіть будь ласка чи можу я написати виконавцю лист заяву на розблокування рахунку зарплатного в межах двох мінімальних зарплат і чи це взагалі спрацює?
Доброго вечора скажіть будь ласка чи можу я написати виконавцю лист заяву на розблокування рахунку зарплатного в межах двох мінімальних зарплат і чи це взагалі спрацює?
Можно любой счет так разблокировать на 2 минималки, не обязательно зарплатный.Доброго вечора скажіть будь ласка чи можу я написати виконавцю лист заяву на розблокування рахунку зарплатного в межах двох мінімальних зарплат і чи це взагалі спрацює?
Та тут немає що думати) зарплатний)Можна розблокувати тільки один рахунок, який Ви забажаєте. Так що вибирайте свідомо
Наоборот писалось щоб не спішили знімати, а під вечір прилетів мінус.Таким чином монобанк Вам намікає щоб Ви зняли усі кошти з рахунку, бо буде блок
Як це?Мені виконавець наклав арешт на майно, якого в мене немає. І арештував рахунки. Маю один відкритий рахунок в ОБ. Отримую пенсію. Поки не заблокований, але напевно треба наптсати заяау, щоб користуватися коштами в межах двох мінімальних зарплат. Так буде краще.
Підскажіть будь-ласка, щось не розберусь як її заповнити та поставити електроний підписТак. Взірці заяв є на форумі складені нашими юристами.
Це вже залежатиме від вас. Захочете - самі скидатимете суми на рахунок вказаний у ВП.
Все норм, поможем чим зможем)
Підскажіть будь-ласка як правильно його заповнити і як підписувати, неможу розібратись![]()
Заява - Щоб отримати кошти з арештованого рахунку з розмірі 2х мі-них. зароб. плат, подаємо виконавцю заяву.
В Україні відновили блокування банківських рахунків за борги. Арешт відбуватиметься автоматично Банки відновили масове блокування карткових рахунків клієнтів на вимогу державних виконавців. У березні 2022 року Кабмін на час дії воєнного стану заборонив державним та приватним виконавчим службам...anticollector.ua
Это надо к автору - Advokat UkraineПідскажіть будь-ласка як правильно його заповнити і як підписувати, неможу розібратись![]()
Я ж не знаю яку саме заяву ви заповнюєте. Тобто хто автор.Підскажіть будь-ласка, щось не розберусь як її заповнити та поставити електроний підпис![]()
Підставте ваш фактаж, що саме не ясно ?Підскажіть будь-ласка як правильно його заповнити і як підписувати, неможу розібратись![]()
Та ж з сайту ж взяла тут, Ви мені ссилку у відповіді надали, заяву заповнила, тепер не розумію як підписати, в мене у приват банку цей підписЯ ж не знаю яку саме заяву ви заповнюєте. Тобто хто автор.
Але вони практично однакові. Заповнюєте шапку, кому ( виконавець такогото округу, адреса, телефон, мейл ) від боржника ( всі ваші дані так само )
Потім вказуєте номер провадження по якому він ( виконавець ) заблокував рахунок.
І вкінці вказуєте номер рахунку у форматі IBAN оформлений в такому то банку.
Підписуєте на порталі дія підпис. Але ви повинні мати електронний ключ (КЕП).
Там все інтуітивно зрозуміло, просто читайте що вас запитують.
Після підпису там запропонує скачати архівом файл ( там буде і заява і ваш підпис наложений ).
От той архів відправляєте виконавцю з коротким описом : прошу розблокуватиданий рахунок і визначити його видатковим.
Як підписати електроним підписом, заяву заповнилаПідставте ваш фактаж, що саме не ясно ?
В гуглі набираєте Підписати документ дія. І далі робите все,що підказки пишуть. Або в самій дії...там обираєте дія підпис.Та ж з сайту ж взяла тут, Ви мені ссилку у відповіді надали, заяву заповнила, тепер не розумію як підписати, в мене у приват банку цей підпис![]()
Як підписати електроним підписом, заяву заповнила
Та ж з сайту ж взяла тут, Ви мені ссилку у відповіді надали, заяву заповнила, тепер не розумію як підписати, в мене у приват банку цей підпис![]()
Дякую, але не треба, попитаю у людей які через це пройшли, допоможуть детальніше
Дія, не дає підпис, немає ні ID картки, ні загранкиТут все зрозуміло має бути.![]()
Зробіть скрін, щоб розуміти на якому етапі і що треба пояснитиДякую, але не треба, попитаю у людей які через це пройшли, допоможуть детальніше
НдаДякую, але не треба, попитаю у людей які через це пройшли, допоможуть детальніше