Adios
✩ Premium ✩
- Дописи
- 10569
- Реакції
- 15914
- Бали
- 4565
Adios не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
онлайн конвертер ворд в пдфа як її зберегти в пдф, не получается
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
онлайн конвертер ворд в пдфа як її зберегти в пдф, не получается
А дальше?))))онлайн конвертер ворд в пдф
Так воно і має не відкриватися після підписання.Дія, не дає підпис, немає ні ID картки, ні загранки
В мене підпис в приват банку
В мене зовсім нічого не виходить, начебто заповнила заяву, а як її зберегти в пдф, не получается, потім роблю вже підпис, написанл, мол все добре, зберігаю, а воно зберігається в якомусь форматі, що потім не відкривається.
Просто жах![]()
Должна появится кнопочка сохранить)) Я так думаю))
Word і сам чудово зберігає в pdf , без конверторівонлайн конвертер ворд в пдф
я це знаю, ви людині порадьте як підписатиWord і сам чудово зберігає в pdf , без конверторів
Та просто сейчас ноут не хочу включать. Забыл, где подписываются документы, не помню адрес сайта. Грузишь пдф, накладываешь КЭП/ЭЦП и сохраняешьДолжна появится кнопочка сохранить)) Я так думаю))
Вот!! Оно!!завантажуєте ецп підпис привату, вводите пароль до ецп - далі![]()
Підписати документ
czo.gov.ua
підписати asic-e
вибираєте файл який треба підписати
підписуєте
скачуєте
Я такое не делала))Та просто сейчас ноут не хочу включать. Забыл, где подписываются документы, не помню адрес сайта. Грузишь пдф, накладываешь КЭП/ЭЦП и сохраняешь
В такому випадку відправляйте Укрпоштою.Дія, не дає підпис, немає ні ID картки, ні загранки
В мене підпис в приват банку
В мене зовсім нічого не виходить, начебто заповнила заяву, а як її зберегти в пдф, не получается, потім роблю вже підпис, написанл, мол все добре, зберігаю, а воно зберігається в якомусь форматі, що потім не відкривається.
Просто жах![]()
Вам він і не потрібен, у вас вже є КЕП від приватбанка, ним і бідписуйте.Дія, не дає підпис, немає ні ID картки, ні загранки![]()
В мене теж.В мене підпис в приват банку
Навіщо вам це? Я завантажував вордовську заяву. Воно само все зробить.В мене зовсім нічого не виходить, начебто заповнила заяву, а як її зберегти в пдф,
не получается, потім роблю вже підпис, написанл, мол все добре, зберігаю, а воно зберігається в якомусь форматі, що потім не відкривається.
Просто жах![]()
Щоб Ви спитали
Велике Вам дякуюВам він і не потрібен, у вас вже є КЕП від приватбанка, ним і бідписуйте.
Алгоритм : завантажуєте на підпис заповненузаяву/підписуєте: завантажуєте приватовський ключ підтверджуєте паролем/скачуєте архів!!! не окремі доки.
В мене теж.
Навіщо вам це? Я завантажував вордовську заяву. Воно само все зробить.
![]()
Тутє відео яке вам допоможе.
Причем тут "чтобы я спросил"?Щоб Ви спитали![]()
3.16. Кросспостинг (розміщення одного і того ж посту або дуже схожих постів певного змісту відразу на кілька розділів або тем форуму)
О ГосподиПричем тут "чтобы я спросил"?
![]()
Правила Форуму
Основні правила форуму, які є обов'язковими до виконання. Реєструючись на Форумі "АнтиКоллектор" та починаючи спілкування, Ви погоджуєтесь з ними та зобов'язуєтесь виконувати.anticollector.ua