Olga46447
✩ Premium ✩
- Дописи
- 165
- Реакції
- 104
- Бали
- 68
Olga46447 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Могут и прислать. Могут даже заявить там требования. А может и адекватное предложение пришлют.Прислали сьогодні.
Справді будуть переводити бумагу на листи?
Мені грозилися, але так і не прислали.Прислали сьогодні.
Тоже прислали курьерской доставкой и аналогичная ситуация. Сколько просрочка у вас? Акций уже не предлагают?Мне недавно прислали, на укр пошту, курьерская доставка. Странные они, чуть по-другому чем в первый раз со мной работают. Все сообщения прям откровенно "щаас пойдем в суд"
Пропонували перед цим, акцію. Менеджерка із двозначним iq хотіла розвести мене на кошти. Написала закриття за тіло і вказала більшу суму ніж видавали) Так і не признала свою помилку, почала відверто брехати навіть після того як звернувся на гарячу лінію) Злилася. Почали надсилати повідомлення із заляеуванням судовим позовом.Тоже прислали курьерской доставкой и аналогичная ситуация. Сколько просрочка у вас? Акций уже не предлагают?
Зараз прислали смску, наче вже заспокоїлися трохи) типу сплатіть за акцією або через суд)Тоже прислали курьерской доставкой и аналогичная ситуация. Сколько просрочка у вас? Акций уже не предлагают?
Вони ще писали типу сплатіть сьогодні бо завтра буде вже пізно. А наступного дня прийшло повідомлення на укр пошту. І тут брехня) вони написали і відправили листа в один і той самий день)Тоже прислали курьерской доставкой и аналогичная ситуация. Сколько просрочка у вас? Акций уже не предлагают?
Прийшло повідомлення на ел. пошту про нову справу з Єсуду, але то ШГ, тож я не знаю взагалі, можливо санкредіт нічого взагалі не надсилав. Отримати посилку немає змогиТоже прислали курьерской доставкой и аналогичная ситуация. Сколько просрочка у вас? Акций уже не предлагают?
Скажіть їм коли у вас з'являться кошти)Написали. Хочуть півтора тіла. Не знаю що робити. Хоча, грошей всеодно 0 гривень 0 копійок.![]()
На форумі купа людей каже, що вони тероризують лише боржника, дуже схоже на правду. Впринципі ще відносно норм контораТерроризируют окружение ?
Просто очень навязчивыеНа форумі купа людей каже, що вони тероризують лише боржника, дуже схоже на правду. Впринципі ще відносно норм контора
Горят глазки, потираются ручки, тим лиду отчет, что сейчас мы дожмем этого лида и закроем сделку)Просто очень навязчивые
Просто меньшая маме звонили ,я глянула номер ,то звонили с стрфина. То теперь переживаю что б другим не звонилиГорят глазки, потираются ручки, тим лиду отчет, что сейчас мы дожмем этого лида и закроем сделку)
Не контактируйте.
Поки не кажуть. Але мене гарно тероризують повідомленнями і дзвінкамиТерроризируют окружение ?
Просто меньшая маме звонили ,я глянула номер ,то звонили с стрфина. То теперь переживаю что б другим не звонили
Просто сегодня маме звонили ,я глянула номер ,то звонили с стрфина. То теперь переживаю что б другим не звонили
Після бітів та кріпсі все це дитячий садочокПоки не кажуть. Але мене гарно тероризують повідомленнями і дзвінками
справді нічого не буде, дзвінків родичам теж не буде (99%)Прислали сьогодні.