SunCredit Лист за адресою

• Автор теми Автор теми Olga46447
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 17
  • Перегляди Перегляди 410

Olga46447

✩ Premium ✩
Дописи
165
Реакції
104
Бали
68
Olga46447 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Прислали сьогодні.
Справді будуть переводити бумагу на листи?

Вкладення

• Screenshot_2026-01-16-14-06-21-316_com.google.android.apps.messaging.webp
    Screenshot_2026-01-16-14-06-21-316_com.google.android.apps.messaging.webp
    103.6 Кб · Перегляди: 23
Несколько раз был у них в просрочке, ни разу не присылали, ещё могут писать, что отправят письмо за местом работы, шаблонные безпонтовые пугалки

Мне недавно прислали, на укр пошту, курьерская доставка. Странные они, чуть по-другому чем в первый раз со мной работают. Все сообщения прям откровенно "щаас пойдем в суд"

Мне недавно прислали, на укр пошту, курьерская доставка. Странные они, чуть по-другому чем в первый раз со мной работают. Все сообщения прям откровенно "щаас пойдем в суд"
Тоже прислали курьерской доставкой и аналогичная ситуация. Сколько просрочка у вас? Акций уже не предлагают?

Тоже прислали курьерской доставкой и аналогичная ситуация. Сколько просрочка у вас? Акций уже не предлагают?
Пропонували перед цим, акцію. Менеджерка із двозначним iq хотіла розвести мене на кошти. Написала закриття за тіло і вказала більшу суму ніж видавали) Так і не признала свою помилку, почала відверто брехати навіть після того як звернувся на гарячу лінію) Злилася. Почали надсилати повідомлення із заляеуванням судовим позовом.
Тіло маленьке 2000
Термін прострочення там невеликий не більше місяця

Зараз прислали смску, наче вже заспокоїлися трохи) типу сплатіть за акцією або через суд)

Вони ще писали типу сплатіть сьогодні бо завтра буде вже пізно. А наступного дня прийшло повідомлення на укр пошту. І тут брехня) вони написали і відправили листа в один і той самий день)

Прийшло повідомлення на ел. пошту про нову справу з Єсуду, але то ШГ, тож я не знаю взагалі, можливо санкредіт нічого взагалі не надсилав. Отримати посилку немає змоги

Написали. Хочуть півтора тіла. Не знаю що робити. Хоча, грошей всеодно 0 гривень 0 копійок. 😭

Вкладення

• Screenshot_2026-01-20-18-07-52-482_com.viber.voip.webp
    Screenshot_2026-01-20-18-07-52-482_com.viber.voip.webp
    78.4 Кб · Перегляди: 16
Горят глазки, потираются ручки, тим лиду отчет, что сейчас мы дожмем этого лида и закроем сделку)
Не контактируйте.
Просто меньшая маме звонили ,я глянула номер ,то звонили с стрфина. То теперь переживаю что б другим не звонили

Просто сегодня маме звонили ,я глянула номер ,то звонили с стрфина. То теперь переживаю что б другим не звонили

Примите ситуацию с честью. Кто с правдой за тем и сила следует. Пускай узнают
Просто меньшая маме звонили ,я глянула номер ,то звонили с стрфина. То теперь переживаю что б другим не звонили

Просто сегодня маме звонили ,я глянула номер ,то звонили с стрфина. То теперь переживаю что б другим не звонили

Поки не кажуть. Але мене гарно тероризують повідомленнями і дзвінками
Після бітів та кріпсі все це дитячий садочок

Коли тобі одночасно біти та кріпсі бомблять картку верифікаціями, паспорт гуляє по знайомим, колажі з родичами... Старфіни взагалі нічим не зможуть вразити)

Назад
Угорі