Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вони подали, а про це є інформація на судовій владі?Доброго дня, забрала сьогодні лист з пошти від укркредитфінанс, про те що подали до суду, тіло 12000, з відсотками 40+ , в мене паніка, що робити
[POSTS=3000]Чекаєм звичного вже питання від користувача))"А договір на 360" днів?))[/POSTS]Oxik, выбирать юриста/адвоката и пробовать отбиваться
Вам не треба шукати адвоката у Львові. Почитайте відгуки про форумних юристів,оберіть і в бій.Як це перевірити?
Порадьте можливо у Львові хорошого адвоката у Львові, бо я знаю лише Захист
Не треба воно вам!бо я знаю лише Захист
Так, зрозуміло, а якщо доведеться явитися в суд у Львові? Я теж повинна бути присутня, чи як це відбувається? Хто стикався, це вперше такеВам не треба шукати адвоката у Львові. Почитайте відгуки про форумних юристів,оберіть і в бій.
Судова влада України де сторона по справі вводите свої дані і все побачите
Адвокат все зробить сам і дистанційно. Вам нікуди ходити не требаТак, зрозуміло, а якщо доведеться явитися в суд у Львові? Я теж повинна бути присутня, чи як це відбувається? Хто стикався, це вперше таке
Як тут його знайти?Адвокат все зробить сам і дистанційно. Вам нікуди ходити не треба
Як тут його знайти?
Дякую)![]()
Якщо з мобільного
![]()
Що саме в тому листі?Доброго дня, забрала сьогодні лист з пошти від укркредитфінанс, про те що подали до суду, тіло 12000, з відсотками 40+ , в мене паніка, що робити
Там 30 листківЩо саме в тому листі?
Позовна заяваТам 30 листків
Вислови свою думкуЧого всі вчепились до тих 300-х днів, я досі зрозуміти не можу...