лист від укркредитфінанс, що подали до суду

• Автор теми Автор теми Oxik
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 65
  • Перегляди Перегляди 3K

Oxik

Форумчанин
Дописи
143
Реакції
28
Бали
913
Oxik не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, забрала сьогодні лист з пошти від укркредитфінанс, про те що подали до суду, тіло 12000, з відсотками 40+ , в мене паніка, що робити

Доброго дня, забрала сьогодні лист з пошти від укркредитфінанс, про те що подали до суду, тіло 12000, з відсотками 40+ , в мене паніка, що робити
Вони подали, а про це є інформація на судовій владі?

Як це перевірити?
Порадьте можливо у Львові хорошого адвоката у Львові, бо я знаю лише Захист

Останнє редагування:
Як це перевірити?
Порадьте можливо у Львові хорошого адвоката у Львові, бо я знаю лише Захист
Вам не треба шукати адвоката у Львові. Почитайте відгуки про форумних юристів,оберіть і в бій.
Судова влада України де сторона по справі вводите свої дані і все побачите

Вам не треба шукати адвоката у Львові. Почитайте відгуки про форумних юристів,оберіть і в бій.
Судова влада України де сторона по справі вводите свої дані і все побачите
Так, зрозуміло, а якщо доведеться явитися в суд у Львові? Я теж повинна бути присутня, чи як це відбувається? Хто стикався, це вперше таке

Так, зрозуміло, а якщо доведеться явитися в суд у Львові? Я теж повинна бути присутня, чи як це відбувається? Хто стикався, це вперше таке
Адвокат все зробить сам і дистанційно. Вам нікуди ходити не треба

Як тут його знайти?
1698147621266.webp

Якщо з мобільного
Screenshot_2023-10-24-14-38-38-720_com.android.chrome-edit.webp

Як тут його знайти?

Oxik, Ви трошки пробігали б по форуму... Я ж не можу всі важливі теми закріпити на головній сторінці ((
Ось позитивні для позичальника рішення суду Рішення судів не на користь МФО. Договори від 300 днів
Практики ще малувато, але це лише питання часу.
І хочу зауважити, що жоден адвокат, якщо він адвокат насправді, не дасть ніяких гарантій, а тим паче 100%

Назад
Угорі