Fenito
Читач
- Дописи
- 8
- Реакції
- 1
- Бали
- 3
Fenito не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добро дня, виникла проблема у моєї матері. Вона пряцює у дитячому садку, брала мікрокредити повернути сумму всю не змогла , пролонгацію робила майже рік (навіть більше суми, яку вона брала в декілька разів) . Потім не змогла платити , борг передали коллекторам зі космічнми % , блокували, все марно, погрози життю, майну , дітям і далі по списку. Тепер, вони віддлали справу приватному виконавцю, той прислав лист , стягувати 20% заробітньої плати на користь калів, лист прийшов до управління освіти Полтави, вона ж, про це навіть не знала, поки їй не сказали , що "ну в тебе 20% будемо списувати" (сказав бухгалтер дит.садка) , моніторив суди, ніяких постанов , та проваджень я не знайшов. Тако ж, вона не отримувала ніяких листів до рук, про це дізналась через 3тіх осіб. До речі, приватний виконавець прийняв постанову в Києві, це мене тако ж спантеличило, чого в Києві, якщо треба по місту прописки, чи ні ? Тако ж, в листі, вказана Київська адреса проживання, хоча там ніколи не жили і не бували.
Лист прикріпив , особисту інформацію замазав.
Через 1 неділю, заробітня плата, ті то сидить в управлінні освіти говорять, що почнуть списувати 20% , що робити в такій ситуації , куди звиртатись, писати, звонити ? Буду дуже вдячний за будь-яку інформацію чи допомогу.
Лист прикріпив , особисту інформацію замазав.
Через 1 неділю, заробітня плата, ті то сидить в управлінні освіти говорять, що почнуть списувати 20% , що робити в такій ситуації , куди звиртатись, писати, звонити ? Буду дуже вдячний за будь-яку інформацію чи допомогу.