Лист від Приватного Виконавця

• Автор теми Автор теми Fenito
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 39
  • Перегляди Перегляди 2K

Fenito

Читач
Дописи
8
Реакції
1
Бали
3
Fenito не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добро дня, виникла проблема у моєї матері. Вона пряцює у дитячому садку, брала мікрокредити повернути сумму всю не змогла , пролонгацію робила майже рік (навіть більше суми, яку вона брала в декілька разів) . Потім не змогла платити , борг передали коллекторам зі космічнми % , блокували, все марно, погрози життю, майну , дітям і далі по списку. Тепер, вони віддлали справу приватному виконавцю, той прислав лист , стягувати 20% заробітньої плати на користь калів, лист прийшов до управління освіти Полтави, вона ж, про це навіть не знала, поки їй не сказали , що "ну в тебе 20% будемо списувати" (сказав бухгалтер дит.садка) , моніторив суди, ніяких постанов , та проваджень я не знайшов. Тако ж, вона не отримувала ніяких листів до рук, про це дізналась через 3тіх осіб. До речі, приватний виконавець прийняв постанову в Києві, це мене тако ж спантеличило, чого в Києві, якщо треба по місту прописки, чи ні ? Тако ж, в листі, вказана Київська адреса проживання, хоча там ніколи не жили і не бували.

Лист прикріпив , особисту інформацію замазав.

Через 1 неділю, заробітня плата, ті то сидить в управлінні освіти говорять, що почнуть списувати 20% , що робити в такій ситуації , куди звиртатись, писати, звонити ? Буду дуже вдячний за будь-яку інформацію чи допомогу.

Вкладення

• IMG-a3f76795f9ba88cac538ba7efbfbeeca-V.webp
    IMG-a3f76795f9ba88cac538ba7efbfbeeca-V.webp
    88.3 Кб · Перегляди: 118
  • IMG-da47bb83b9a0805f274927fc308e9051-V.webp
    IMG-da47bb83b9a0805f274927fc308e9051-V.webp
    229.9 Кб · Перегляди: 110
Добро дня, виникла проблема у моєї матері. Вона пряцює у дитячому садку, брала мікрокредити повернути сумму всю не змогла , пролонгацію робила майже рік (навіть більше суми, яку вона брала в декілька разів) . Потім не змогла платити , борг передали коллекторам зі космічнми % , блокували, все марно, погрози життю, майну , дітям і далі по списку. Тепер, вони віддлали справу приватному виконавцю, той прислав лист , стягувати 20% заробітньої плати на користь калів, лист прийшов до управління освіти Полтави, вона ж, про це навіть не знала, поки їй не сказали , що "ну в тебе 20% будемо списувати" (сказав бухгалтер дит.садка) , моніторив суди, ніяких постанов , та проваджень я не знайшов. Тако ж, вона не отримувала ніяких листів до рук, про це дізналась через 3тіх осіб. До речі, приватний виконавець прийняв постанову в Києві, це мене тако ж спантеличило, чого в Києві, якщо треба по місту прописки, чи ні ? Тако ж, в листі, вказана Київська адреса проживання, хоча там ніколи не жили і не бували.

Через 1 неділю, заробітня плата, ті то сидить в управлінні освіти говорять, що почнуть списувати 20% , що робити в такій ситуації , куди звиртатись, писати, звонити ? Буду дуже вдячний за будь-яку інформацію чи допомогу.
В суд обращаться)) и отменять ип, или инн))

Які документи треба? Я просто не розумію, як без відома боржника і без судових рішень, можно таке робити?
Можно. Инн тоже является исполнительным документом.
По документам, смотря что будете отменять.
Если ип, то достаточно того постановления, что вы прикрепили. Если признавать инн неподлежащей исполнению, то надо хотя бы инн запросить

Если ип, то достаточно того постановления, что вы прикрепили. Если признавать инн неподлежащей исполнению, то надо хотя бы инн запросить
Дякую, просто навіть цього листа в мене на руках немає, так як і у матері. Тоді я так зрозумів треба отримати цей лист , та йти до суду ? Вибачте, але можно росшифрувати ИНН та ИП . Шанси на відміну цієї постанови хоч якісь є ?

У мене така ж ситуація, сьогодні отримала зарплату не зрозуміла що й до чого, поздвонила до бухгалтера а вона мені таке точно. Теж на руки не отримала листа.

Дякую, просто навіть цього листа в мене на руках немає, так як і у матері. Тоді я так зрозумів треба отримати цей лист , та йти до суду ? Вибачте, але можно росшифрувати ИНН та ИП . Шанси на відміну цієї постанови хоч якісь є ?
Мама может взять копию в бухгалтерии.
Шансы выиграть есть. Полтавский админ суд, хорошо судит.
Инн-исполнительная надпись нотариуса
Ип-исполнительное производство.
Если будете отменять ип, не затягивайте, там срок на подачу иска 10 дней с момента когда узнали о нарушении ваших прав
У мене така ж ситуація, сьогодні отримала зарплату не зрозуміла що й до чого, поздвонила до бухгалтера а вона мені таке точно. Теж на руки не отримала листа.
Тогда вам тоже в суд))

Есть шансы . Многие здесь отменили.
Мама может взять копию в бухгалтерии.
Шансы выиграть есть. Полтавский админ суд, хорошо судит.
Инн-исполнительная надпись нотариуса
Ип-исполнительное производство.
Если будете отменять ип, не затягивайте, там срок на подачу иска 10 дней с момента когда узнали о нарушении ваших прав

Тогда вам тоже в суд))
Дякую. Тоді я так зрозумів в адмін суд треба подавати скаргу. Тоді треба і юриста шукати. Всім дякую за відповіді

Дякую. Тоді я так зрозумів в адмін суд треба подавати скаргу. Тоді треба і юриста шукати. Всім дякую за відповіді
Не жалобу надо писать, а подавать исковое заявление))
Надо искать юриста, если сами не разьираетесь))

Не жалобу надо писать, а подавать исковое заявление))
Надо искать юриста, если сами не разьираетесь))
Ну я мав наувазі заяву, вибачте не так написав. Вже завтра йдемо, лист також завтра отримаємо

Довіра??

А чому така реакція, вони типу небезпечні чи судитися з ними важко ?
Що вже й вони активно написи роблять((( тому така реакція?
А яка шарага їм продала?
особисту інформацію замазав.
Погано замазали.

А яка шарага їм продала?
Я цього точно не знаю, треба запитати буде. Але точно знаю, там було 2-3 тисячі, а стало 16. Ці МФО вже поперек горла стоять, на біді людей наживу роблять
А яка шарага їм продала?

Погано замазали.
Я не знаю як редагувати тему, може адмін взагалі видалить додатки
Перегляну фото листа, там немає особистої інформації , тільки адреса в Києві яку я навмисне не замазв, бо я не знаю, хто і як там проживає

Останнє редагування:
Доброго дня, мені на роботу теж прийшов схожий лист. Хочу спробувати оскаржити в суді постанову, розкажіть будь ласка процедуру, з чого починати, куди звертатися, в суд по місцю проживання? Дякую.
Доброго дня, які дії підприємтсва де я працюю, куди надійшов лист про стягнення ЗП, якщо я подам на оскарження?

дії підприємтсва де я працюю, куди надійшов лист про стягнення ЗП, якщо я подам на оскарження?
Суд остановит выплаты с вашей з.п до решения. Когда продадите иск ,заберите Ухвалу и отдайте в бухгалтерию. Только иск нужно составить правильно

Назад
Угорі