Лишение родительских прав и алименты

• Автор теми Автор теми Тата2015
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 320
  • Перегляди Перегляди 9K
Зараз вами рулять емоціі....він поганий ...він какаха...і ви ображені на нього....Але батько є....він живий...і на даний час подавайте на аліменти,а там життя покаже
А когда ТС решиться всё-таки лишать родительских прав лет так через 2, 3, 4, 5 и т.д. отец в суде скажет: а я алименты плачу!!! я утримую дитину... И это будет сильный аргумент, вот тогда действительно тяжело лишить родительских прав будет
думала, что если поднять этот вопрос, то он бы точно подписал все что угодно)
Не, ну ему напеть то можно)

Зараз вами рулять емоціі....він поганий ...він какаха...і ви ображені на нього....Але батько є....він живий...і на даний час подавайте на аліменти,а там життя покаже
Я бы его не трогала совсем. Мне его копейки не надо. Ребенок не знает его не по моей вине, а потому что он не хотел ее видеть. Да, эмоции зашкаливают и я бы его придушила первая. Не из-за того, что он не принимал участия в течении нескольких лет, а просто из-за того что ему лишь бы где-то нагадить
Он будет платить те пару сотен, но отцом он как не был, так и не будет.

Скільки я себе пам'ятаю та і був свідком коли діти отримували пенсію і користувались пільгами як напівсироти
Статусу напівсирота немає, це народний термін. Пільги для дітей, батько чи мати яких померли. Пенсія по втраті годувальника

Это не практично и сложно... Я бы этот вопрос не поднимал
Хм.....в чоловіка не подавала перша дружина на аліменти 6 років...а потім подала....данихдля переказу не залишила...Навіть номер змінила...Чоловікщоб себе підстахувати,відкрив рахунок в банку га ім'я дитини і щомісячно переводив т50%від прож мінімуму на дитину.А коли вона подала,то хотіла і за той період теж аліменти.Суддя відмовила і він закрив той рахунок.Гроші віддав дитині.І тепер на карту перераховує і чеки у викон службу.

Хм.....в чоловіка не подавала перша дружина на аліменти 6 років...а потім подала....данихдля переказу не залишила...Навіть номер змінила...Чоловікщоб себе підстахувати,відкрив рахунок в банку га ім'я дитини і щомісячно переводив т50%від прож мінімуму на дитину.А коли вона подала,то хотіла і за той період теж аліменти.Суддя відмовила і він закрив той рахунок.Гроші віддав дитині.І тепер на карту перераховує і чеки у викон службу.
Хотеть и сделать разные вещи
Мля там щороку по 6 змін вносилось, та де наніч то читати не стягну
Да и не надо читать)

Крч, як казав класик "ітоги подвєдьом".
Для початку подавайте на аліменти. Лишня копійка не зашкодить, тим більше самі кажете дитина в школу йде.

Крч, як казав класик "ітоги подвєдьом".
Для початку подавайте на аліменти. Лишня копійка не зашкодить, тим більше самі кажете дитина в школу йде.
С алиментами которые платьтся в будущем сложнее будет лишить родительских прав.... Как бы дилемма...

Я бы его не трогала совсем. Мне его копейки не надо. Ребенок не знает его не по моей вине, а потому что он не хотел ее видеть. Да, эмоции зашкаливают и я бы его придушила первая. Не из-за того, что он не принимал участия в течении нескольких лет, а просто из-за того что ему лишь бы где-то нагадить
Он будет платить те пару сотен, но отцом он как не был, так и не будет.
Вам треба заспокоітися,душить нікого не треба....(((
Це дуже боляче коли дитина не бачить і не зна батька..Але.він є...хоч і на паперах....А знаєте,може пройти час,і вона вас може ,я не говорю що точно,запитати про нього і виявити бажання знайти з ним спільну мову. ....і можуть почати спілкуватися....І таке може бути....а тому не рубіть зараз все......На аліменти.....

В ідеалі якби теперішній чоловік ТС поговориш з бувшим.. дивно хіба чому ТС проти того щоб теперішній чоловік взяв на себе батьківство

В ідеалі якби теперішній чоловік ТС поговориш з бувшим.. дивно хіба чому ТС проти того щоб теперішній чоловік взяв на себе батьківство
Тому що ТС знає те чого не знаємо ми і нам не говорить...)))

С алиментами которые платьтся в будущем сложнее будет лишить родительских прав.... Как бы дилемма...
Воно то так.. але якщо бувший не нарік, не сидить на дурці чи в тюрячці то і позбавити його бат. прав буде дуже важко

А когда ТС решиться всё-таки лишать родительских прав лет так через 2, 3, 4, 5 и т.д. отец в суде скажет: а я алименты плачу!!! я утримую дитину... И это будет сильный аргумент, вот тогда действительно тяжело лишить родительских прав будет

Не, ну ему напеть то можно)
А знаєте що саме цікаво...Ніхто не скаже як правильно зробити....І буде це правильно чи ні..тут треба тільки холодна голова-юрист-холодна голова....А як буде час покаже

А вообще если серьёзно, тема как бы сказать... (только тсссс))) пустая. В этих делах есть первое и самое важное правило: никогда, вообще никогда не делай вывод выслушав только одну сторону.... две как минимум и плюс другие источники и документы...

І якщо я правильно розумію то після позбавлення бат. прав суд призначає аліменти

Правда чесно мені дивна поведінка того тата.. щоб жити поряд і так жостко морозитись.. блін ще й дочка..

Висновок з органів опіки роздобути
Пишеш заяву, приносиш документи те что и на суд собираеш и все) Или другой вариант, подаёшь в суд без висновку, а суд сам обтяжки этот орган дать висновок...)

А вообще если серьёзно, тема как бы сказать... (только тсссс))) пустая. В этих делах есть первое и самое важное правило: никогда, вообще никогда не делай вывод выслушав только одну сторону.... две как минимум и плюс другие источники и документы...
Тут згодна на 100%...ніхто не зна що там було....ніхто не чув....щось не зрослося

Назад
Угорі