Лишение родительских прав и алименты

• Автор теми Автор теми Тата2015
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 320
  • Перегляди Перегляди 9K
Причому те що говорить мама? Пишеться по факту
А по факту тато може працювати за кордоном......і в цьому може бути зацікавленість мами....Тут всі ці ньюанси.....дуже не просто все це враховувати....

А татові дитину не віддавайте!!!
А тато приходить з паспортом, свідоцтвом про народження, бере для підстраховки спеціаліста із служби захисту прав дітей місцевого органу влади, для краси ще поліцая і адвоката. І що далі?
Можливо Ви не чули, але при бажанні і відповідних обставинах при розлученні тато може залишити дітей з собою, і мама платитиме аліменти. Грамотний юридичний підхід ламає оту преславуту конвенцію ООН 50-х років, на яку спираються всі судді коли виносять рішення

Извените,а нафига вам это??.....Как никак отец.Захочет ребенок,сам сменит фамилию,потом.Лишение прав делается через суд.....вам надо вынос нижнего белья?......Можете подать на алименты....извините....это всего лишь моё мнение.
извините,отец?)))
Тот кто 3 года не видел ее? Название это, а не отец. Вам такой нужен был бы?
Когда я звонила и сама предлагала увидеть дочь, он отказывался. А теперь отец? Не смешите

Мне надо покурить, у меня уже глаз дёргается...

А причому тут ваша думка, ви посадова особа, адміністрація садочка повинні надавати ту інформацію на яку йде запит і писать інформацію по факту з висновками як фахівця
Знаю я цю інформацію...стикалася....ну ви ж напишіть коректно....

А по факту тато може працювати за кордоном......і в цьому може бути зацікавленість мами....Тут всі ці ньюанси.....дуже не просто все це враховувати....
Тато в садочок приходить? Ні, взяли написали? Які нюанси? Тато спілкується з вихователем чи з кимось з садочка? Ні, взяли написали. І т.д.!!! Що враховувати? Враховувати буде суд по сукупності доказів, ваша справа написати те, що є, а не ставати на чиюсь сторону

А тато приходить з паспортом, свідоцтвом про народження, бере для підстраховки спеціаліста із служби захисту прав дітей місцевого органу влади, для краси ще поліцая і адвоката. І що далі?
Можливо Ви не чули, але при бажанні і відповідних обставинах при розлученні тато може залишити дітей з собою, і мама платитиме аліменти. Грамотний юридичний підхід ламає оту преславуту конвенцію ООН 50-х років, на яку спираються всі судді коли виносять рішення
Та знаю я з ким тато повинен прийти....
А яких обставинах????отжатб у жінки все і зробить того????

Алименты. Даст Бог, он потом сам попросит отказаться от алиментов, взамен отказа от ребенка)
Решать вам. 3 года не интересовался ребенком это уже основание. Он что придет в суд и в грудь будет себя бить?)

Тато в садочок приходить? Ні, взяли написали? Які нюанси? Тато спілкується з вихователем чи з кимось з садочка? Ні, взяли написали. І т.д.!!! Що враховувати? Враховувати буде суд по сукупності доказів, ваша справа написати те, що є, а не ставати на чиюсь сторону
Папа живет от нас в 300 метров, когда видит на улице, голову в другую сторону поворачивает

извините,отец?)))
Тот кто 3 года не видел ее? Название это, а не отец. Вам такой нужен был бы?
Когда я звонила и сама предлагала увидеть дочь, он отказывался. А теперь отец? Не смешите
Не смешу....сыну 17.И отец особо не жил его жизнью.И фамилия папы.И папу только уважает.Но понимает какой он.Чужая семья-дремучий лес.И здесь вам правильно никто не подскажет.Но вы с этим человеком раньше были в отношениях,и обещали быть в радости и в горе.....Раз он так поступил......Бог ему судья......А я бы только на алименты подала.Повторюсь,это всего лишь моё мнение....

Решать вам. 3 года не интересовался ребенком это уже основание. Он что придет в суд и в грудь будет себя бить?)
он такая какашка, что да) вчера был согласен подписать и написать все что угодно, а сегодня бьет в грудь и говорит "это же мой ребенок, как-же я откажусь от него? ")

Коли у нас був випадок і виховательку викликали в суд по цьому питанню,то ...ну не в усіх є бажання бути присутнім на такому заході

В 14 лет - опять с согласия обоих родителей.) Моя ждёт 18.)))

Заперечення одного з батьків на зміну прізвища дитині

У разі заперечення одним із батьків щодо зміни прізвища дитини, спір між ними щодо такої зміни може вирішуватися органом опіки та піклування або судом. При вирішенні спору беруться до уваги виконання батьками своїх обов'язків щодо дитини, а також інші обставини, які засвідчують відповідність зміни прізвища інтересам дитини. Участь органу опіки та піклування в судовому порядку не є обов’язковою, тому справа буде розглядатися без їх залучення.

Лишение родительских прав не освобождает от материальной ответственности по отношению к ребенку, алименты, наследство и т.д.
По-людски нет. По закону -да ))

Зміна прізвища дитини після позбавлення батьківських прав батька (матері)

Особа, позбавлена батьківських прав, втрачає особисті немайнові права на дитину і звільняється від обов’язків щодо її виховання. У зв’язку з цим відпадає необхідність в отриманні згоди батька або матері, позбавлених батьківських прав для зміни дитячого прізвища.Щоб поміняти дитяче прізвище необхідно звернутися в РАЦС з письмовою заявою про внесення змін до актового запису цивільного стану. Також буде потрібно свідоцтво про народження та рішення суду про позбавлення батьківських прав тата (мами).

отжатб у жінки все і зробить того????
Канєш. Для краси навішати ще перед розлученням на почті бувшу штук 20 мфо, почекати щоб все місто взнало яка вона аферистка і успіх гарантований))

Служби з захисту прав дітей не існує.
Грамотний юридичний підхід ніх... вам не дасть

Заперечення одного з батьків на зміну прізвища дитині

У разі заперечення одним із батьків щодо зміни прізвища дитини, спір між ними щодо такої зміни може вирішуватися органом опіки та піклування або судом. При вирішенні спору беруться до уваги виконання батьками своїх обов'язків щодо дитини, а також інші обставини, які засвідчують відповідність зміни прізвища інтересам дитини. Участь органу опіки та піклування в судовому порядку не є обов’язковою, тому справа буде розглядатися без їх залучення.

По-людски нет. По закону -да ))

Зміна прізвища дитини після позбавлення батьківських прав батька (матері)

Особа, позбавлена батьківських прав, втрачає особисті немайнові права на дитину і звільняється від обов’язків щодо її виховання. У зв’язку з цим відпадає необхідність в отриманні згоди батька або матері, позбавлених батьківських прав для зміни дитячого прізвища.Щоб поміняти дитяче прізвище необхідно звернутися в РАЦС з письмовою заявою про внесення змін до актового запису цивільного стану. Також буде потрібно свідоцтво про народження та рішення суду про позбавлення батьківських прав тата (мами).
Ну правильно, не майнові права втрачає, майнові обов'язки залишаються, як я і писав)

Канєш. Для краси навішати ще перед розлученням на почті бувшу штук 20 мфо, почекати щоб все місто взнало яка вона аферистка і успіх гарантований))
Ха ха....не зовсім радісно....я розумію що все буває,але ну ....є якісь же і норми.Моральні

Назад
Угорі